Galatasaray'dan Semih Özsoy'a sert tepki

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy'un yaptığı açıklamalara resmi internet sitesinden yanıt verdi.

Galatasaray'dan Semih Özsoy'a sert tepki

Galatasaray Kulübü, dün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray müsabakasının ardından Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy'un yaptığı açıklamalara resmi internet sitesinden yanıt verdi.

Semih Özsoy'un açıklamalarının suç niteliği taşıdığının belirtildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe Spor Kulübü 2'nci Başkanının, 14 Nisan Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından yaptığı mesnetsiz açıklamalar, sadece Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı'na göre değil, daha önemlisi Türk Ceza Kanunu'na göre suç niteliğindedir. Galatasaray Spor Kulübü'nün temelleri; demokrasi, insan hakları ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin temel değerleri üzerine inşa edilmiştir.

Rakip takım 2'nci Başkanının; sorumsuz, eleştiri sınırlarını aşan söylem ve iftiraları hakkında kulübümüz tarafından gerekli hukuki girişimler yarın başlatılacaktır. Galatasaray'ın adını bir terör örgütü ile ananların kendi geçmişlerine bakmalarını tavsiye ederiz."

Semih Özsoy ne demişti?

Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy, Ülker Stadyumu'nda Galatasaray ile 1-1 berabere biten karşılaşma sonrasında, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in “Burada güzel anılarımız var” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var.

Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim. Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar ve yenemeyecekler” cevabını vermişti.

Etiketler
Galatasaray Fenerbahçe Inter