Kılıçdaroğlu: Sizin feriştahınız gelse geri adım atmayacağım!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli'de vatandaşa hitap etti.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli'de vatandaşa hitap etti.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Bizim verilmeyecek hesabımız yoktur, biz işsizliği dile getiriyoruz, yoksulluğu dile getiriyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Her inanca, kimliğe saygılıyız. Bunu söylememe tahammül bile edemiyorlar. İdam sehpaları kuruyorlar. Sanıyorlar ki Kılıçdaroğlu korkacak, geri adım atacak. Sizin feriştahınız bile gelse asla geri adım atmayacağım. İdam sehpası kurmazsanız namertsiniz. Benim tek güvencem bu ülkenin vatandaşlarıdır." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce söz alan CHP'nin Şişli Belediye Başkanı adayı Muammer Keskin şunları söyledi;

"Sevgili dostlarım, çok az kaldı. Bize baharın müjdesini bugünden bize veriyorsunuz. 1 Nisan'da sadece Şişli'de değil, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile birlikte baharı hep birlikte kutlayacağız. Şişli bizim, İstanbul bizim. 1 Nisan'da Ekrem arkadaşımın yaptıklarının aynısını ve daha fazlasını birlikte yapacağız Şişli'de. 1 Nisan'da bütün Şişli'nin belediye başkanı olacağım. Ötekimiz olmayacak."

Muammer Keskin'in konuşmasının ardından kürsüye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Hakkı hukuku ve adaleti sağlayacağız. Hayri İnönü'ye yürekten teşekkür ediyorum. Bayrağı bir başka arkadaşımıza devredecek. İki arkadaşımız da koltuk tutkunu değil, ikisinin de tek amacı var Şişli'ye hizmet etmek.

"SORUNLARI ÇÖZECEK KİŞİNİN ADI EKREM İMAMOĞLU"

25 yıldır İstanbul'u aynı zihniyet yönetiyor. 25 yıldır İstanbul'a ne yaptılar? Yeşili yok ettiler. Bunları sandıkta çözeceğiz, sandıkta mücadele edeceğiz. İstanbul Büyükşehir'e Ekrem İmamoğlu'nu getireceğiz. Ankara'ya Mansur Yavaş'ı getireceğiz. Hiçkimsenin endişesi olmasın. Ben bu halka güveniyorum. İstanbul'un sorunlarını çözecek kişinin adı Ekrem İmamoğlu!

Ekrem İmamoğlu'nun bütün projelerini taklit ediyorlar. Yapamazlar, onlar saraydan talimat alıyor. Ekrem Bey'in mega projeleri yok, insanı seviyorum, insan için proje üretiyorum diyor.

İŞSİZLİK

8 milyon işsizimiz var, 8 milyon haneye ekmek girmiyor. 8 milyon hanede çocuk yatağa aç giriyor. Anne babanın acısını onlar bilir mi acaba? Bilemezler, onların Saray'ında her şey var. Kilosu 4 bin TL'lik çay var sarayda. Vatandaşın mutfağında bunlar yok. Vatandaş "Mutfakta yangın var!" diyor.

Şu soruyu herkes kendisine sorsun; 17 yıldır iktidardalar, 17 yıldır istedikleri kanunu çıkardılar, istediklerini istediklere yere atadılar, vatandaştan 2 trilyon dolar vergi topladılar, fabrikaları sattılar, 70 milyar dolar özelleştirme yaptılar, 500 milyar dolar devleti borçlandırdılar. Nereye gitti bu para? Neden bu kadar işsizlik var? Köprü yaptılar doğru, iyi de ben bedava geçemiyorum ki o köprüden. İster geç ister geçme parayı alıyorlar. Neden vergi aldınız o zaman? Hepimizin oturup düşünmesi lazım.

"OYLARIMIZI BÖLMEK İSTİYORLAR"

Oylarımız ayrıştırıp bölmek istiyorlar, şu partideki insan şöyledir veya böyledir diyorlar. Oylarımızı bölmeyeceğiz, insan haklarından yana, demokrasiden yana oylarımızı kullanıyoruz. Gideceğiz "Evet" mührünü altı oka basacağız.

AKİT TV'NİN SKANDAL İDAM AÇIKLAMASINA TEPKİ

Bizim verilmeyecek hesabımız yoktur, biz işsizliği dile getiriyoruz, yoksulluğu dile getiriyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Her inanca, kimliğe saygılıyız. Bunu söylememe tahammül bile edemiyorlar. İdam sehpaları kuruyorlar. Sanıyorlar ki Kılıçdaroğlu korkacak, geri adım atacak. Sizin feriştahınız bile gelse asla geri adım atmayacağım. İdam sehpası kurmazsanız namertsiniz. Benim tek güvencem bu ülkenin vatandaşlarıdır.

Ekrem İmamoğlu'na tahammül edemiyorlar. Ne diyeceksiniz? Büyükşehir gider diye korkuyorlar, gece uyuyamıyorlar. Artık millet uyandı, yeter diyor.

TANK PALET FABRİKASI

Tank Palet fabrikasını bile Katarlılara sattılar. Dünyada bir örnek verin kendi silah fabrikasını yabancıya satan.

HAYRİ İNÖNÜ'YE TEŞEKKÜR

Bir belediye başkanımız burada, bir de adayımız burada. Bütün engellemelere rağmen Şişli'ye hizmet etti İnönü başkan. Kendisine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.

Ankara'yı alacağız her türlü iftiraya rağmen. Beyoğlu adayımız Alper Başkan, Beyoğlu'nu eski görkemli günlerine kavuşturacak.

Biz sizin için mücadele ediyoruz, hep birlikte yeni bir İstanbul ve yeni bir Şişli diyeceğiz. Yeni bir Beyoğlu, Küçükçekmece diyeceğiz. İstanbullular mutlu olsun istiyoruz. Hayatlarının yarısı yollarda geçmesin istiyoruz. Her gencin işi olsun istiyoruz. Güzel bir Türkiye'yi birlikte inşa edelim diyoruz. Size söz veriyorum; gün 24 saatse 24 saat çalışacağız. Mücadelem bu ülkenin güzel insanları için. Kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun insan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır.

Etiketler
Şişli Kemal Kılıçdaroğlu