Köpeğin AVM'ye getirdiği bebek cesedinin sırrı ortaya çıktı

Aydın'ın Söke ilçesinde bir sokak köpeğinin bularak AVM'nin önüne getirdiği bebek cesedi ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Köpeğin AVM'ye getirdiği bebek cesedinin sırrı ortaya çıktı

Aydın'ın Söke ilçesinde bir sokak köpeğinin bularak AVM'nin önüne getirdiği bebek cesedi ile ilgili olay aydınlatılırken iki şüpheli gözaltına alındı.

Söke Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, 31 Ekim 2018'de, Atatürk Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde bulunan ve 22 ila 26 haftalık olduğu belirlenen ceninle ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi.

DNA ÖRNEKLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

Ekipler, ceninin bir sokak köpeği tarafından mağazanın önüne getirilerek bırakıldığını tespit etti. Ceninin kime ait olduğunun belirlenmesi için DNA örneği alan ekipler, D.D'nin ismine ulaştı.

Ekipler, D.D'nin düşük yaptığını, ölü doğduğu değerlendirilen ceninin, erkek arkadaşının babası tarafından alışveriş merkezinin karşısındaki zeytinlik alana gömüldüğünü belirledi. D.D. ile erkek arkadaşının babası gözaltına alındı.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

SOKAK KÖPEKLERİ BULDU

Olayın en fazla konuşulan ayrıntısı sokak köpeğinin bebek cesedini bulup, AVM’nin içine bırakması oldu. Güvenlik kameralarında cesedin sokak köpeği tarafından AVM'ye getirildiği açıkça görülüyor.

Olay; alışveriş merkezinde çalışan temizlik işçilerinin yiyecek satılan bir mağazanın önünde cenin olduğunu fark ederek, durumu polise bildirmesinin üzerine ortaya çıkmıştı.

Etiketler
Aydın