CHP'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart yerel seçimlerindeki Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir oldu. Peki Suat Nezir kimdir? Suat Nezir ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde...

CHP'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart yerel seçimlerindeki Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir oldu. Suat Nezir kimdir? Suat Nezir kaç yaşındadır?

CHP'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir kimdir?

1977 yılında Buca da doğdu, ilk okulu Buca Ahmet Kutsi Tecer İlk okulunda Orta okulu ise Buca Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunda okudu.

Liseyi Buca Ticaret Meslek Lisesinde okudu. Şuanda Anadolu Üniversitesi 2.sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.

Uzun yıllar Buca Spor Kulübünde futbol oynadı. Vatani görevini Ankara Gölbaşı garnizonunda tamamladı.

Suat Nezir siyasi yaşamında bazı sivil toplum örgütlerinde görevler üstlenmiştir. Dört dönem Buca Belediyesi İmar Komisyonu üyeliği, iki dönem İmar Komisyon başkanlığını yapan Suat NEZİR aynı zamanda Buca Belediyesi Başkan yardımcılığı yapmıştır.

Suat NEZİR 20 yılı aşkın bir süredir Konut imalatı alanında ticari yaşamını aktif olarak Buca da sürdürmektedir. Evli ve 3 kız çocuk babası olan Suat NEZİR Buca'da ikamet etmektedir.

Etiketler
Seçim Yerel Seçim