Saray ittifakına kötü haber!

MHP'den ihraç edildikten sonra bağımsız Samsun Milletvekili olarak görevini sürdüren Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Saray ittifakına kötü haber!

İYİ Parti'nin adaylık teklifini kabul etmeyen Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bağımsız olarak aday olduğunu belirtti. Usta çalışmalarının startını Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı Tütün İskelesi'nden başlayacağını duyurdu.

Saray ittifakına kötü haber! - Resim : 1

İYİ Parti’nin adaylık teklifini kabul etmeyen Erhan Usta, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı. Usta, ”Sandıktan “Samsun” çıkacak! Diyorum ki, Samsun için “Varım”. Diyorum ki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız olarak adayım” ifadelerini kullandı.

DOĞRU BİLDİKLERİMİ SAVUNDUM BEDEL ÖDEDİM

Sözcü'de yer alan habere göre, Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erhan Usta, 26 yıl devlete ve millete şerefle hizmet ettiğini söyleyerek, milletin ve Samsun’un sorunlarını her platformda gündeme getirdiğini belirtti.

Doğru bildiklerini savunduğu için bedel ödediğini açıklayan Usta, “Her zaman doğru bildiklerimi savundum. Bunun bedelini de ödedim. Kısır siyasi çekişmelerden uzak durdum. Bana göre, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler, Samsun'un kaderini değiştirecek bir dönüm noktasıdır. Yerel seçimleri, Samsunumuzun makus talihini değiştirecek bir fırsat olarak görüyorum” dedi.

MÜCADELEYE DEVAM

MHP’de siyaset yapma imkânının elimden alındıktan sonra, bazı siyasi partilerden, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık teklifleri aldığını belirten Erhan Usta, “Bu teklifleri bir hesaplaşma veya intikam alma aracı olarak görmedim. İkbal uğruna siyasi duruşumu ve tavrımı değiştirmedim. Fırsatçılık yapmak, makam-mevki kovalamak benim hamurumda olan şeyler değildir. Bu nedenle geçtiğimiz cuma günü, herhangi bir siyasi partiden büyükşehir belediye başkanlığı için aday olmayacağımı ilan ettim. O günden bugüne, sizlerden sayısız kez mesaj aldım, telefon aldım. “Samsun için ümitlenmiştik, hevesimiz kursağımızda kaldı” diyenler oldu. “Usta, yakışmadı”, “Mücadeleden kaçıyor musun?” diye sitem edenler oldu. Şimdi buradan sizlere sesleniyorum: Ümidiniz kırılmasın. Işıldayan gözleriniz sönmesin. Hevesiniz kursağınızda kalmasın. Samsun'un refahı için mücadeleye devam edeceğim. İnançla örülmüş doğruluk yolunda yılmadan ilerlerken, bana inanmış yürekleri, umutla bakan gözleri, masum ve tertemiz niyetleri nasıl yalnız bırakabilirim?” diye konuştu.

Samsun’unu soryunlarını ve çözüm yollarını da anlatan Erhan Usta, “Diyorum ki, ben memleketime, siz değerli hemşerilerime, sırtımı dönmem. Sorumluluktan kaçmam! Dayatmaya boğun eğmem! Ranta, yolsuzluğa, fırsatçılığa geçit vermem. Kul hakkı yemem, yedirttirmem! Benim arkamdaki tek güç sizlersiniz. Değerli kardeşlerim, buraya çok dikkat edelim. Bu süreçte tarafıma türlü iftiralar atılabilir, benim saygınlığımı ve itibarımı zedelemek için kumpaslar kurulabilir. “Usta aday olursa, şu olur, bu olur, onun işine gelir bunun işine gelmez yorumlarına” kulak asmayın! Nefis için değil nefes için yola revan oluyoruz. Bu yol, kadim medeniyetimizin yoludur! Bu yol, milletimizin yoludur! Biz milletin yoluna taş koyanlardan değil, baş koyanlardan olacağız. Bu yolda, tüm gücümüzle, Samsun'un her köşesinde, her karış toprağında huzur olsun, refah olsun, güzellik olsun diye çalışacağız. Yılmadan, yorulmadan, durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Projelerimizi size bir bir anlatacağız. Kimsenin şüphesi olmasın; kazanacağız. Büyük zaferler başarıya inananlar tarafından kazanılmıştır. 31 Mart 2019 tarihindeki er meydanında Samsun'un vicdanı galip gelecek! Sandıktan “Samsun” çıkacak! Diyorum ki, Samsun için “Varım”. Diyorum ki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak adayım ” dedi.

Erhan Usta seçildiği takdirde toplumun bütün kesimlerini ve bütün siyasi partileri kucaklayacağın ayrım yapmayacağını söyleyerek 3 Şubat pazar günü Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı Tütün İskelesi’nde vatandaşlarla buluşacağını duyurdu.

Etiketler
Samsun Milletvekili Saray