İYİ Parti: Gökhan Yüksel adayımızdır

CHP'nin Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İYİ Parti: Gökhan Yüksel adayımızdır

İYİ Parti İlçe Kartal Başkanı Bünyamin Balta medyada çıkan haberlere kısa bir açıklama yaparak, CHP'nin Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel'e destek mesajı verdi.

CHP Kartal Belediye Başkan adaylığı açıklanan Gökhan Yüksel çalışmalarına başladı. 30 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 17.00’da CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda Partililere seslenen Yüksel Seçim startını verdi.

31 Ocak 2019 perşembe günü İYİ Parti İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Gökhan Yüksel'i İYİ Parti İlçe Başkan’ı Bünyamin Balta ve İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı,İYİ Parti Kartal İlçe Başkan yardımcısı Mukadder Gürcan ve partililer karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gökhan Yüksel’e CHP Kartal İlçe Başkan’ı Muammer Çelebi ve yöneticilerde eşlik etti.

BÜNYAMİN BALTA; CHP İLE KURUMSAL BİR İTTİFAK İLİŞKİMİZ VAR ADAYIMIZI DESTEKLİYORUZ

İyi Parti İlçe Başkan’ı Bünyamin Balta, “Partilerimizin aldığı ittifak kararı doğrultusunda üzerimize düşeni yapacağız ve CHP’nin Kartal adayı olarak açıklanan Gökhan Yüksel’i destekleyip seçimlerde beraber çalışacağız. Son günlerde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de adının karıştığı gazete haberleri doğru değildir ve biz İYİ Parti olarak çıkan adayımıza sahip çıkacağız. Sayın Genel Başkanımız kesinlikle çıkan aday hakkında olumsuz yorum yapmamıştır, bu açıklamamı da İl Başkan Yardımcımızdan aldığım Genel merkez bilgileri doğrultusunda yapıyorum.Bundan daha net bir açıklama olamaz sanırım" dedi.

İYİ Parti: Gökhan Yüksel adayımızdır - Resim : 2

BİR AÇIKLAMA DA İYİ PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI RUŞEN IŞIK'TAN

İyi Parti İstanbul İl Başkan yardımcısı Ruşen Işık, “Basında çıkan haberleri duyar duymaz Genel Merkezimizle irtibata geçip haberin doğruluğunu sordum ve Kartal ziyareti yapacağımı müdahale etmemiz gereken bir olup olmadığını sordum ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını bizzat Genel Merkezimizden aldım.

İlçe Başkanımızın yaptığı açıklamalara bende evet diyorum ve seçimlerde CHP Kartal Belediye Başkan adayı ile çalışacağız. " dedi.

Etiketler
İYİ Parti