CHP Çiğli'de miting gibi seçim zirvesi!

CHP Çiğli Örgütü önemli bir buluşmaya imza attı. CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü'nün davetiyle gerçekleşen örgüt toplantısında seçim süreci üyelerle birlikte masaya yatırıldı.

CHP Çiğli'de miting gibi seçim zirvesi!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Merkezin yayınladığı genelge ile seçim takvimi belli olurken, adaylık sürecinin başlamasıyla çalışmalar da hızlandı.

İzmir'de de CHP Çiğli Örgütü önemli bir buluşmaya imza attı. CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü'nün davetiyle gerçekleşen örgüt toplantısında seçim süreci üyelerle birlikte masaya yatırıldı.

Miting havasında geçen toplantıda CHP Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü'den de önemli mesajlar geldi.

Gümrükçü, “Çiğli kalesini vermeyeceğiz, İzmir kalesini vermeyeceğiz, Kaybettiğimiz sekiz ilçeyi de geri alarak bu ilçelerde partimizin bayrağını dikeceğiz. AKP diktasına yerel seçimlerde dur diyeceğiz. Değerli yol arkadaşlarım, bu toplantı bir ilktir. Burada bizler değil sizler konuşacaksınız. Bugün yapacağınız konuşmalar bizim yol haritamız olacaktır. Sağanak yağmura rağmen yoğun katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÖN SEÇİM VURGUSU

Toplantıda söz alan çok sayıda partili, aday belirlemede önseçim yönteminin uygulanması ve yeniden birlik, beraberliğin sağlanarak seçimlere girilmesi dile getirildi.

Etiketler
Miting Seçim