Sadakatsiz'de Derin'in intikam planı izleyenleri ekrana kilitledi! Asya ve Volkan ne yapacak?

Sadakatsiz son bölümde Asya'ya itiraflarda bulunan Volkan'ın "Derin'e boşanmak istediğimi söyleyeceğim" sözlerini duyan Derin, yaşadığı büyük şokun ardından intikam planını devreye soktu.

Sadakatsiz'de Derin'in intikam planı izleyenleri ekrana kilitledi! Asya ve Volkan ne yapacak?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 24 Mart Çarşamba akşamı 23. yeni bölümüyle ekrana geldi.

SADAKATSİZ'DE DERİN'İN İNTİKAM PLANI!

Sadakatsiz son bölümde Asya'ya itiraflarda bulunan Volkan'ın "Derin'e boşanmak istediğimi söyleyeceğim" sözlerini duyan Derin, yaşadığı büyük şokun ardından intikam planını devreye soktu. Derin, Asya'nın gizli çektiği ve Volkan'ın kendisine yalvardığı video montajlanarak servis etti. Asya ise bu sahte videonun yayılmasıyla hastanedeki görevinden alındı.

Volkan iyice çileden çıktı. Derin, onu kışkırtmak ve ondan intikam almak için elinden geleni yaptı. Asya'nın ona yaşattıklarının bin beterini yaşatacağını söyleyen Derin onu Zeynep'le tehdit etti. Bir kere daha çocuğuyla sınanmayacağını dile getiren Volkan, sinirden Derin'in boğazına yapıştı.

DERİN ORTADAN KAYBOLDU!

Final sahnesinde ise Asya'nın evine gelen Volkan "Seni seviyorum" diyerek itirafta bulundu. Ancak Derin o sırada Volkan'ı arayarak hemen gelmesini söyledi ve yardım istedi. Derin'in telefondaki çığlıklarını duyan Volkan ise Asya'yla birlikte eve gitti. Ancak Asya ve Volkan eve geldiklerinde Derin ortadan kaybolmuştu. Evin dağıtıldığını ve kızıyla Derin'in ortadan kaybolduğunu gören Volkan şoke oldu.

Sadakatsiz dizisinde haftalar önce Derin'in cinayete kurban gitmiş olabileceğine dair görüntüler verilmişti.

Polislerin evde inceleme yapmasının ardından Derin'in günlüğü ortaya çıkmış, yazdıkları sonrası gözler Volkan'a çevrilmişti. Son bölümünde Derin'in akıbeti bir kez daha gündeme geldi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Volkan’ın boşanma kararı Derin ve Asya’yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır.

Gözünü karartan Derin’in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır.

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.