Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini 2024'e kadar uzattı

Galatasaray Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini 2024'e kadar uzattı

Galatasaray Spor Kulübü, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Muslera, öyle bir isim ki... Yerli, yabancı herkesin ittifakla sevdiği ve saygı duyduğu bir isim. Bu tip sevgiyi lafla alamazsınız. Diğer futbolcular sakın alınmasın hepsi değerli. Bize olumsuz bakan rakiplerimiz bile Muslera'ya saygı ve sevgi gösteriyor. Ayağı kırıldığında yokluğunu şiddetle aradığımız bir isim. Sakın 2. ve 3. kalecilerimiz alınmasın çünkü o Muslera'' ifadelerini kullandı.

Muslera'nın ücretinde indirime gittiği ifade eden Cengiz, "Muslera, 3 milyon 750 bin euro'dan 2.5 milyon euro'ya indi. Müthiş bir indirim. Gerçek kaptanlık, üç kuruşun peşine düşmedi. Kendisine çok iyi teklifler olmasına rağmen bunları yaptı'' diye konuştu.

''BURASI BENİM YUVAM''

İmza töreninde söz alan Muslera ise "Sadece sporculuk değil kariyer, insanlık ve sporculuk anlamında da burada büyüdüm, birçok başarıya imza attım. Geldiğim ilk günden bu yana o tutkulu yaklaşım beni çok etkiledi. Çocuklarım burada doğdu, onlar da Türk sayılırlar. "Zamanında ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Birçok takım arkadaşı ve yönetimle çalıştım. Hepsinden çok şey öğrendim. Ülkemden 15 bin km uzaktayım ama Türkiye'de ailem ile birlikte ikinci evimde yaşıyormuş gibi hissediyorum. Galatasaray benim yuvam. Burası benim ailem. Ben burada büyüdüm'' diye konuştu.

Etiketler
Galatasaray Fernando Muslera Saray Uruguay