Cenk Tosun: Beşiktaş'ta kalsaydım...

İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen Cenk Tosun, Beşiktaş'taki gelişmeleri değerlendirdi.

Cenk Tosun: Beşiktaş'ta kalsaydım...

Everton forması giyen Cenk Tosun , TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cenk Tosun 'dan Beşiktaş 'ta yaşanan gelişmelere dair satırbaşları:

"Daha ofansif, daha genç bir hocamız var. Hazırlıklar gayet iyi geçiyor. Sakatsız, belasız bir sezon geçirmek istiyorum."

MANSIZ VE GUTI YORUMU

"İlhan Mansız ve Guti'nin golleriyle büyüdüm. İkisi de çok iyi oyunculardı. Şenol hocaya çok yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Şenol hocanın üstündeki baskıyı alacaklarını düşünüyorum. İki efsane ismin takıma gelmesine çok sevindim."

KALSAYDIM FARKLI OLURDU

"Oturmuş bir takımımız vardı. Talisca, Babel, Quaresma, Oğuzhan, Atiba olsun birlikte yıllardır oynadığımız için birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Kalsaydım belki çok farklı olabilirdi. Onu Allah bilir. Beşiktaş için iyi geçmedi ikinci devre. Doğru transferlerle Beşiktaş yine şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır."

BABEL HER YERDE BAŞARILI OLUR

"Babel her yerde başarılı olur. Güçlü, hızı, şutu var. Tek başına maç aldığı günler oldu. Her yerde başarılı olacağını düşünüyorum. Onunla bu konuyu konuşmadım. İnşallah Beşiktaş 'tan gitmez. Takıma çok faydalı oluyor."

Etiketler
Everton Beşiktaş İngiltere Cenk Tosun