Gazeteciden skandal iddia!

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan gazeteci Uğur Karakullukçu, Yasin Öztekin'in kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Gazeteciden skandal iddia!

Gazeteci Uğur Karakullukçu, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında, Galatasaray’ın henüz sözleşme yenilemediği kanat oyuncusu Yasin Öztekin hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Yasin’in sözleşmesi ve performansı hakkında getirdiği eleştiriler nedeniyle, Yasin Öztekin’in kendisini telefonla aradığını söyleyen Karakullukçu, “Benim büyük bir ailem var haberin olsun, sıkıntı yaşarsın” sözleriyle kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Karakullukçu, “Yasin Öztekin beni aradı, kendisine yönelik dört senedir eleştiriler getirdiğimi, bunların çoğunun yanlış olduğunu, yalan yanlış bilgiler içerdiği gibi birkaç ithamda bulundu. Ben de kendisine, ‘Benim elde ettiğim bilgiler, sizin demeçleriniz, menajerinizin demeçleri ve çıkan haberler’ dedi. Ki o gün Türkiye’nin en büyük gazetelerinin de manşetlerindeydi Yasin Öztekin’in Galatasaray’la olan sözleşme pazarlığı” ifadelerini kullandı. Genç gazeteci, “Dün akşam Yasin Öztekin aradı. Üstü kapalı beni tehdit etti. ‘Benim büyük bir ailem var, sıkıntı yaşarsın haberin olsun’ dedi. Ben açıkçası tehdit edildiğimi hissettim” diye konuştu.

Gazeteciden skandal iddia! - Resim : 1

Karakullukçu, 13 Temmuz tarihinde “Ya senin canın sağ olsun Yasin… Bak Cristiano Ronaldo da ayrıldı, Real Madrid’den istersin 2 milyon Euro’yu” ve “Burada kötü bir sözleşme veren yönetim yok, kötü sezon geçirmesine karşın Euro kurundan yüzde 40 zam isteyen 31 yaşında bir futbolcu var… Kimi eleştirelim, Ali Sami Yen’i mi?” ifadelerini içeren paylaşımlarda bulunmuştu.

Yasin Öztekin ise kişisel Instagram hesabından “Bugün bazı haber sitelerinde hakkımda birtakım açıklamalara ve haberlere yer verilmiştir. Benim tarafımdan söylendiği iddia edilen sözlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir medya kuruluşuna herhangibir açıklamada bulunmadığımı belirtir, bizzat tarafımca söylenmeyen veya resmi sosyal medya hesaplarımdan paylaşılmayan hiçbir habere itibar edilmemesini rica ederim. Söz konusu gerçeği yansıtmayan haberlerin devam etmesi halinde bu haberleri ortaya atan ve paylaşımını yapan ilgililer hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

A post shared by Yasin Öztekin (@yasinoztekin) on

Etiketler
Tehdit Yasin Öztekin