Eren Erdem: Tek kavgamız demokrasi kavgası

490 günlük tutukluluk süresinden sonra özgürlüğüne kavuşan CHP PM üyesi Eren Erdem Kadıköy ilçe örgütünü ziyaret etti.

Eren Erdem: Tek kavgamız demokrasi kavgası

490 günlük tutukluluk süresinden sonra özgürlüğüne kavuşan CHP PM üyesi Eren Erdem Kadıköy ilçe örgütünü ziyaret etti.

Yoğun bir katılımın olduğu buluşmada Eren Erdem 31 Mart sürecindeki mücadele ve tutsaklığında kendisine gösterilen vefa için örgüte teşekkür etti. Bugünden sonra örgütle, Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyle, bir arada olduğunu vurgulayan Erdem, “sokakta örgütümle bildiri dağıtacak, pankart asacak mücadeleye omuz vereceğim” dedi.

Eren Erdem: Tek kavgamız demokrasi kavgası - Resim : 1

Ailemle Kucaklaşmaya Geldim!

Ben bugün gurur duyduğum ailemle kucaklaşmaya geldim diyen Erdem “son dönemde partimizde fitne çıkarmak isteyenler var. Örgütümüz bu oyunları bertaraf edecektir. Ayrışa ayrışa değiş birleşe birleşe kazanacağız. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma mücadelesinden bir adım geri atmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Eren Erdem: Tek kavgamız demokrasi kavgası - Resim : 2

Cumhuriyet Halk Partisi omuzlarındaki sorumluluğun farkında!

Erdem; CHP’yi iktidar mücadelesinden alıkoymak isteyenler var. Her Cumhuriyet Halk Partili iktidar mücadelesinde omuzlarına yüklenen sorumluluğun farkında olmalıdır. Bu partide ayrışma, kavga yoktur. Bizim tek kavgamız demokrasi kavgasıdır. Biz Cumhuriyet Halk Partililer herkes için adaleti, hukukun üstünlüğünü savunacağız. Bu partinin kurucularını idamla yargıladılar, genel başkanlarını darbe dönemlerinde hapislere attılar. Benim tutsaklığım ülkemin, partimin demokrasi yolunda ödediği bedellerin yanında önemsizdir. Ben oraya Cumhuriyet Halk Partili olarak girdim, bir tek partilimin başını öne eğdirmeden, Cumhuriyet Halk Partili olarak çıktım” dedi.

CHP Parti Meclis üyesi Eren Erdem’e CHP Kadıköy İlçe örgütünce 34 numaralı Beşiktaş forması hediye edildi.

Etiketler
Eren Erdem Kadıköy Kavga