Türk Telekom’dan kesintisiz hizmet

178 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin en köklü firmaları arasında yer alan Türk Telekom, telekomünikasyon hizmetlerinde öncü firmaların başında geliyor.

Türk Telekom’dan kesintisiz hizmet

178 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin en köklü firmaları arasında yer alan Türk Telekom, telekomünikasyon hizmetlerinde öncü firmaların başında geliyor. Sabit telefon ve mobil hatların yanında internet hizmetlerinde de Türkiye’nin her ilinde faaliyet gösteren Turk Telekom’un yaklaşık 4 milyon internet abonesi bulunuyor. Müşterileri Türk Telekom’dan memnun olsalar da, bazı bölgelerde yaşanan kesintiler oldukça can sıkıyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri yaşanan arızalar ile ilgili büyük çaba gösterse de arızaların giderilmesi bazen uzun zaman alıyor. Problemler yaşanmasına rağmen müşteri hizmetleri ve acil çözümler ile müşterilerinin kalbini kazanan firma, gösterdiği performans ile 11 yıldır en değerli telekomünikasyon markası ödülü kazanıyor.

Türk Telekom’da İnternet Kesinti Zamanını Nasıl Öğrenebilirim?

Birçok kişi Türk Telekom’dan mobil ve sabit internet hizmeti alarak işlemlerini gerçekleştiriyor. Ancak hayati anlarda internet gitmesi maddi ve manevi kayıplara sebep olabiliyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri yaşanan genel problemlerle ilgili kullanıcılarını bilgilendiriyor. Bölgesel anlamda yaşanan kesintilerin ana sebebi Türk Telekom’un altyapı çalışmaları oluyor. Müşterilerine daha iyi hizmet vermek isteyen firma, sürekli olarak internet altyapısını güçlendiriyor ve geliştiriyor. İnternet kesintisi nedeniyle müşterilerinin mağdur olmasını istemeyen Türk Telekom internet sitesinden yapılacak olan çalışmalar ve kesintilerle ilgili bilgi veriyor. Bölgenizde yaşanacak olan güncel çalışmalar ile ilgili;

· 444 1 444 numarasını arayarak Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz.

· https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx sitesini ziyaret ederek tüm Türkiye’de güncel çalışmaları inceleyebilirsiniz.

Bireysel Nitelikli İnternet Kesintileri Nasıl Çözülüyor?

Türk Telekom tarafından yapılan yenileme çalışmaları dışında milyonlarca kullanıcı, bazen özel nitelikli sorunlarla karşılaşabiliyor. Faturanın ödenmemesi, modemin bozulması, internet kablolarının zarar görmesi gibi sebeplerle evde internet bağlantısı sağlanamayabiliyor. Bu durumda yapılacak birkaç yöntem bulunuyor:

· Bireysel müşteri iseniz 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetleri numarasını arayarak arızalar hakkında bilgi alıp, arıza kaydı oluşturabilirsiniz:

· Kurumsal müşteri iseniz 444 4 564 numarasından kurumunuzdaki internet arızası hakkında acil arıza kaydı oluşturup servis talep edebilirsiniz.

· Türk Telekom tarafından ADSL müşterilerine sunulan “Pratik Çözüm” modunu aktive ederek, Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüşme yapmadan kendi başınıza arızayı çözümleyebilirsiniz.

Mobil İnternet Sorunlarında Ne Yapmak Gerekiyor?

Türk Telekom 22 milyon mobil telefon kullanıcısına hizmet veriyor. Bu kullanıcıların neredeyse tamamı internet hizmetinden yararlanıyor. Türk Telekom servis ağının olduğu her yerde internete hızlı bir şekilde girilebiliyor. Bazı GSM aboneleri telefonlarından internete erişim sağlayamadıklarını belirtiyor. Telefon arıza bulunmuyor ve faturalar düzenli ödeniyorsa, kesinti genellikle telefonun internet ayarlarının yapılmamasından kaynaklanıyor. Türk Telekom mobil internet sorunu yaşıyorsanız öncelikli yapmanız gerekenler şöyledir:

· 444 1 550 numaralı hattı arayarak Türk Telekom müşteri hizmetleri görevlisinden yardım alabilirsiniz.

· Turktelekom.com.tr sitesini ziyaret ederek destek menüsünden internet ayarlarını yapabilirsiniz.

· Telefondan *100# menüsünü kullanarak internet ayarlarını otomatik şekilde düzenleyebilirsiniz. https://bilgitoplulugu.org/

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Türk Telekom Türkiye