Soner Çetin: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bunun yanında vaatlerimiz arasında yer almayan hizmetleri de halkımıza ulaştıracağız." dedi.

Soner Çetin: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Seçim döneminde vatandaşa verilen tüm sözleri 5 yıllık dönemde yerine getireceklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bunun yanında vaatlerimiz arasında yer almayan hizmetleri de halkımıza ulaştıracağız. Daha önce yaptığımız gibi siyasi ayrım yapmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, siyasi ayrım yapmadan her vatandaşa eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini belirterek, vaat ettikleri tüm hizmetleri de yerine getireceklerini söyledi.

Başkan Soner Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, “Sizden Çukurova’yı zıplatacak projeler bekliyoruz” ifadesinin kullanarak, “örgüt olarak her zaman yanınızdayız “mesajını verdi ve başarılar diledi.

Başkan Soner Çetin de, yeni dönemin daha keyifli ve verimli geçeceğini belirterek, “Maksimum verimliliği sağlamak için akıllı dokunuşlar yapıyoruz. Çukurova Belediyesi emekçileri bizim yol arkadaşlarımızdır. Bir başarı varsa bu hepimizin ortak başarısıdır” dedi.

KAPALI SEMT PAZARI MÜJDESİ

Yağmurlar başlamadan önce Yüzüncüyıl Mahallesi ile Adana Koop ve Mavi Bulvar’da kapalı semt pazarları kurmak için proje çalışmalarının başladığını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Ayağımızı gazdan çekmeden hizmete devam ediyoruz. Seçim döneminde hangi vaatte bulunduysak yerine getireceğiz. Vaatte bulunmadığımız hizmetler de yapacağız. Siyasi ayrım yapmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ben CHP’li olmaktan gurur duyuyorum ama bir belediye başkanı hiçbir ayrım yapmadan her vatandaşa eşit hizmet götürmelidir” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıktıklarını belirterek, 30 yıl sonra Büyükşehir Belediyesinin kazanıldığını, kendisinin de Türkiye’de oyunu en çok artıran belediye başkanı olduğunu hatırlattı ve “Demek ki doğru işler yapmışız ki bu başarılı sonuçları elde ettik” dedi.

Etiketler
Çukurova Soner Çetin