CHP’li başkandan İmamoğlu'na destek veren sanatçılara davet

Nevşehir'in AKP'li Belediye Başkanı Rasim Arı, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara Nevşehir'deki hiçbir organizasyonda yer vermeyeceklerini duyurmuştu.

CHP’li başkandan İmamoğlu'na destek veren sanatçılara davet

31 Mart'ta yapılan seçimlerde İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçilen ancak YSK'nın çok tartışılan kararı sonrası mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu'na birçok sanatçı destek oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan sanatçılarla ilgili skandal bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıların fotoğraflarını paylaşan Arı, Nevşehir'deki hiçbir etkinlikte bu sanatçıların yer alamayacağını duyurdu.

CHP’Lİ BAŞKANDAN YANIT GECİKMEDİ

Arı’ya cevap Bozcaada Belediye Başkanı hakan Can Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sanatçıları ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirterek şu paylaşımı yaptı:

“Burası yüzyıllardır barış, hoşgörü, kültür ve sanat adası Bozcaada. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, demokratik, laik ve Misak-ı Milli sınırları içerisinde vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan vatansever tüm sanatçılarımızı, en küçük organizasyondan, en kapsamlısına kadar tüm etkinliklerimizde Bozcaada’da misafir etmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.”

Etiketler
Ekrem İmamoğlu sanatçılar Nevşehir Ekrem İmamoğlu