Çarpışma'dan Çukur'a bomba transfer!

Çukur Dizisi yeni bölümde Çarpışma dizisindeki kilit isim Cansız seyirci ile buluşacak.

Çarpışma'dan Çukur'a bomba transfer!

Show TV'de ekranlara gelen Çukur'da Veli Cevher fırtınası esti. 59'uncu bölümle diziye dahil olan Veli Cevher'den sonra Çarpışma'dan bir transfer daha gerçekleşti. Diziye, Cansız da dahil oluyor.

Çarpışma'dan Çukur'a bomba transfer! - Resim : 1

Son bölümlerinde yaşanan çatışma sahnesiyle sosyal medyada alay konusu olan Çukur'a, Çarpışma'dan bir oyuncu daha transfer oldu. Çarpışma'nın kilit ismi Cansız, Veli Cevher'le birlikte Koçovalılar'a yardım ediyor.

Çukur dizisinin 60. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur 60. yeni bölüm fragmanında, Çarpışma dizisinin oyuncuları Veli ve Cansız Koçovalılar'a yardım ediyor. Veli Cevher'in Çukur'a gelmesinin ardından bu kez Vartolu Salih ve Medet, Cansız'ın yerine geliyor. Medet'in mekanla ilgili yorumları izleyenleri gülümsetirken, Veli'nin yardımıyla Cansız'dan Mahsun'un yerini öğrenen Salih büyük bir mutluluk yaşıyor.

BÜYÜK MÜCADELENİN İZLERİ KALDIRILIYOR

Çukur'un 1 Nisan Pazartesi ekrana gelen 2. sezonun 26. Bölümünde Çukur sakinleri, Karakuzularla olan büyük mücadelenin izlerini kaldırmaya çalışırken; sokaklardan "Çukur evimiz İdris babamız!" sesleri yükseldi.