Serdar Sandal 'Özkanlar Pazarı’nın yeni yerini açıkladı

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Mansuroğlu Mahallesi sakinlerinin merakla beklediği Özkanlar Pazarı’nın yeni yerini açıkladı.

Serdar Sandal 'Özkanlar Pazarı’nın yeni yerini açıkladı

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Mansuroğlu Mahallesi sakinlerinin merakla beklediği Özkanlar Pazarı’nın yeni yerini açıkladı.

Göreve gelir gelmez ilk 6 ay içinde bölge halkının yeni yerinde Özkanlar Pazarı’na kavuşacağını belirten Sandal “Özkanlar Pazaryeri projemizi çizdik. Sıra yerini açıklamaya geldi. Yapacağımız yer, Nene Hatun Kız Misafirhanesi’nin önü. Danıştay kararı ile kapatılan eski pazaryerinin çok yakını” dedi.

Millet İttifakı ortak adayı ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Aytun Çıray’ın katılımıyla Mansuroğlu Mahallesi seçim bürosunu hizmete açtı.

Büronun açılışında Mansuroğlu sakinlerine Özkanlar Pazaryeri müjdesini veren Sandal şöyle konuştu:

“Özkanlar pazaryeri belediyemizin kapattığı bir pazaryeri değil, Danıştay kararı ile kapatılan bir pazaryeri idi. Bu kararın ardından orada esnafımızın ve vatandaşımızın bir mağduriyeti oluştu. Önümüzdeki süreçte bunu bitireceğiz. Özkanlar Pazaryeri’nin müjdesini buradan veriyorum. Yerimizi bulduk, projemizi çizdirdik. Sıra yerini açıklamaya geldi. Nene Hatun kız misafirhanesinin önüne yapacağız. Üstelik klasik pazaryeri mantığından da sıyrılıyoruz. Vatandaşın tüm taleplerini tek çatıda buluşturacağız. Yani beton döküp üzerine bir çatı koyup 2 gün pazaryeri, geri kalan günler boş demir yığını olmayacak. Yeraltında otoparkı, zemin katta pazaryeri üst katlarında çocuklarımız için kreş, işsizlikle mücadele merkezi ve konferans salonu ile modern bir kompleks yapacağız. 24 mahallemizin 24’ündeki pazaryerleri de aynı şekilde olacak”.

BAYRAKLI’YA HİZMET GETİRECEK İSİM

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Aytun Çıray ise “Bayraklı’da Serdar Sandal gibi çok değerli bir isim Millet ittifakının aday gösterildi. Esas olan şu. Bayraklı’da size hizmet getirecek birini seçmek için sandığa gidiyorsunuz. O nedenle CHP’li olmayanlara da sesleniyorum. Size kim hizmet getirecekse onu seçeceksiniz. Bayraklı’da da ben adaylara baktım. Serdar Bey’in fevkalade hizmet vereceğini görüyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.


ALPASLAN’DA SOKAK TOPLANTISI

CHP Adayı Serdar Sandal ayrıca eski Bakan Yaşar Okuyan ile de Alpaslan mahallesinde sokak toplantısı gerçekleştirdi. Sandal burada da mahalle sakinlerine Özkanlar pazaryeri projesini gösterdi ve tüm pazaryerlerinin aynı tipte olacağını açıkladı.

Toplantıya katılan Okuyan ise “Mevcut iktidara ciddi bir ihtar çıkacağını düşünüyorum seçim sonucunda. En son yapılan araştırmada da İzmir için söylüyorum fark en az 30 puan. CHP adayı Tunç Soyer en yakın rakibinden en az 30 puan önde. Bir kardeşimizi zeybek oynamaya geldi İzmir’e ama, onu zeybek oynatarak göndereceğiz. Serdar Sandal’ı da şimdiden belediye başkanımız olarak selamlıyorum. Hayırlı olsun sonuçlar”dedi.


ATATÜRK’Ü GÖREN ARSLAN AMCA’DAN DESTEK

Sandal ayrıca İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası ile kahvaltıda buluştu, Manavkuyu ve Mansuroğlu mahallesinde esnaf turu gerçekleştirdi.

Ev ziyaretleri ve kahve toplantıları da yapan Sandal, 11 yaşında iken Atatürk’ün elini öpen Arslan Alyans ile sohbet etti. 92 yaşındaki Alyans, Sandal’a kahramanlık şiirleri okudu ve “Seçimi kazanacağına inanıyorum” dedi.