Murat Çalık Tıp Bayramı'nda sağlık emekçileriyle buluştu

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında ilçenin sağlık emekçileriyle bir araya geldi.

Murat Çalık Tıp Bayramı'nda sağlık emekçileriyle buluştu

İlçedeki sağlık ocaklarını gezen Çalık, Tıp Bayramı yemeğinde yaptığı konuşmada kent sağlığının önemine dikkat çekti.

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, ilçedeki sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını karanfil ve hediyeler takdim ederek kutladı. Sağlık ocaklarına yaptığı ziyaretlerde sağlık çalışanlarının önem ve kıymetine değinen Çalık, BAKSM’de gerçekleşen Tıp Bayramı yemeğinde de bu alanda emek sarf eden herkese teşekkürlerini iletti.

Murat Çalık Tıp Bayramı'nda sağlık emekçileriyle buluştu - Resim : 1


“Bizler de kentlerin sağlığıyla ilgileniyoruz”

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programı Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Programda konuşma yapan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık yaptığı konuşmada “Böyle güzel bir ortamı bize sundukları için Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanlarını kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarının yaşadığı güçlüğü ve zorluğu biliyoruz. Siz doktorlar insan sağlığı ile ilgileniyorsunuz bizler ise kentlerin sağlığıyla ilgileniyoruz. Kentleri daha sağlıklı ortamlara kavuşturmak belki sizin de işlerinizi kolaylaştıracaktır” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Beylikdüzü