Erhan Kılıç: En az 40 bin oy farkı atacağız

CHP'nin Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Örgütü ile bir araya geldi.

Erhan Kılıç: En az 40 bin oy farkı atacağız

CHP'nin Buca Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç, Buca İlçe Örgütü'nü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kılıç, "En az 40-50 bin oy farkı atacağız. Girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak" dedi.

Seçim ofisi önünden ilçe başkanlığına kadar yürüyen Kılıç, basın açıklamasında bulundu. Toplantıya CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özkan katılan isimler arasında yer aldı.

ADAYIMIZ ERHAN KILIÇ

Ege Medyası'nın haberine göre; ilk olarak açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Akdağ, “Buca CHP aday belirleme döneminde iki sefer kriz yaşadı. Hepdemirili, daha sonra Nezir adaylıktan son gün çekildi. Parti takdiri Erhan Kılıç yönünde olması tartışmalar yaratıldı.

Biz bir aileyiz. Varsa bu işte hata, yetkili kurullarda hesabı sorulur. Aksi halde herkes kendini taraf olma peşinde CHP’ye zarar veririz. Bireysel ikbal istifa tehditleri günü kurtarabilir ama CHP’ye karşı sorumluluğumuzu değiştirmez. 5 sokak arkadaki mahalledekilerin bizim içerisinde olduğumuz durumla ilgili sorunu yok.

Ülkenin ekonomik sorunlarıyla ile ilgilendiriyor. Biz kendi iç çekişmeler içerisinde bir takım nemalansın diye uğraşamayız. Bu süreci Erhan Kılıç arkadaşımızla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BU BİR PARTİ GOREVİDİR

Buca’da yaşanan aday değişiminde hiçbir hukuksuzluk ve haksızlık olmadığını ve süreçte olumlu veya olumsuz bir müdahalesi olmadığını altını çizen Kılıç, “ Geçtiğimiz hafta ağır bir görev tebliğ edildi. Böyle bir görev talebinde bulunmamıştım.

Bu bir parti görevidir. Bu görevi ret etmemiz mümkün değildir. Buca’da CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte hiçbir olumlu ya da olumsuz bir müdahilim olmadı.

Aday belirleme yöntemleri açıkça bellidir. Burada bir ön seçim değil atama oldu. Daha sonrasında da Parti Meclisimiz tüm Türkiye’deki belediye başkanlarının değiştirilmesi yönünde yetki verdi. Daha sonra hukuka uygun bir şekilde ismim verildi. Zaman süreci ilgili ile bir takım sorunlar ama burada kimsenin hakkını yendiğini düşünmüyorum.

Burada bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Biz aynısını belediyecilik anlayışıyla devam edeceğimize söz veriyorum. Beni örgüt az çok tanır, tanımayanlar da vardır. Ben örgütten geliyorum, örgütü biliyorum, Buca’yı mahalle mahalle sokak sokak biliyorum” ifadelerine yer verdi.

BİZ CHP'LİYİZ

Kılıç “Buca’da CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte hiçbir olumlu ya da olumsuz bir müdahilim olmadı. Aday belirleme yöntemleri açıkça bellidir. Burada bir ön seçim değil atama oldu. En az 40-50 bin oy farkı atacağız.

En az 40-50 bin oy farkı atacağız.. Buca’nın yaşanabilir marka bir kent olmasını istiyoruz. Öğrencilerin burada kalıp zamanını burada geçirmesini istiyoruz. Buca’nın ekonomik kültürel sorunları var ama bunlara da el atacağız.

Bunları önümüzdeki süreçte açıklayacağız. Bu saatten sonra önümüze bakmamız gerekiyor. Girmediğimiz ev çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmayacak. Biz CHP’liyiz, Genel Başkanımız 60 kilometre yol yürüdü, hak hukuk için. Biz kimsenin hakkını yemeyeceğiz, yetirmeyeceğiz. Bunu bilmenizi istiyoruz.”

Etiketler
Yerel Seçim 2019 Adaylar