CHP'li Gürer: Biz halkın yanındayız

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Zengen Mahallesinde, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığınca düzenlenen mitinge katıldı.

CHP'li Gürer: Biz halkın yanındayız

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Zengen Mahallesinde, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığınca düzenlenen mitinge katıldı.

Ereğli Belediye Başkan Adayı Bülent Ecevit Tatlıdile’e destek isteyen Ömer Fethi Gürer, “Türkiye sorunlar yumağı haline geldi. Biz halkın yanındayız. Sorunların çözümü için varız, destek verin sizleri mahcup etmeyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray’daki seçim çalışmalarının ardından Konya’nın Ereğli ilçesinde, partisince düzenlenen mitingde Belediye Baykan Adayı Bülent Ecevit Tatlıdil ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte vatandaşlara hitap etti. Zengen Mahallesi’nde düzenlenen mitinge yoğun bir katılım gerçekleştirilirken, vatandaşlar CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e büyük ilgili gösterdi.

CHP Milletvekili Gürer, burada yaptığı konuşmada vatandaşlardan CHP’li belediye başkan adayları için oy istedi.

CHP'li Gürer: Biz halkın yanındayız - Resim : 1

Gürer, “Cumhuriyete, demokrasiye, insan haklarına, insanca yaşama, hakça paylaşıma, adil düzene, geleceğimizin güzel olmasına, çocuklarımızın insanca yaşaması için Cumhuriyet Halk Partisini tercih edin” diye konuştu.

Artık endüstri 4.0 ile büyük fabrikalarda robotların devreye gireceğini, insanların büyük çoğunluğunun işsiz kalacağını anlatan Gürer, “Türkiye’de şu an 6 milyon geniş tanımlı işsizlik var. Türkiye’nin tek kurtuluşu var; tarım ve hayvancılık. Eğer biz tarım ve hayvanlığı geliştiremez isek kendi markalarımızı yaratıp dünyaya pazarlayamaz isek eti pirinci nohutu arpayı hatta ayçiçeğini ithal etmeye devam ederiz. Çözümün yolu akıldan geçiyor. Tarım ve hayvancılığa dayalı sanayinin kurulmasından geçiyor” şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, şunları söyledi: “Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi yalnızca tarım ve hayvancılıkla olmaz onun sanayisinin oluşturulması gerekiyor. Ereğli başkan adayımız yapacaklarını anlattı. Projeleriyle tarım ve hayvanlıkla geçinen bölgemiz insanına sağlayacağı büyük katkılar var. Bizim ürünlerimizin markalaştırıp ihraç etmemiz şart.

Çocuklarınızın mutlu günlerde yaşaması için, aşınızın olması için Cumhuriyet Halk Partisinde oylarınızı birleştirin. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, şehit ve gazilerin kurduğu 95 yıl ayakta kalan ender partilerden biriyiz. Biz halkın yanındayız. Sorunların çözümü için varız, destek verin sizleri mahcup etmeyiz…”dedi.

Gürer, tarım ve hayvancılığın büyük sorunlar yaşadığına dikkat çekerek, “Üreten dertli, satan dertli, tüketen dertli. Ne üreten kazanıyor, ne tüketici ucuz ürüne erişebiliyor. Çünkü halkını, çiftçisini düşünen bir iktidar yok. Tarımda planlı, bilimsel ve aile tipi işletmelere yönelmek yerine ithalata yönelip ülkeyi domates, patlıcan, kuru soğana muhtaç ettiler. Ülkeyi yönetemiyorlar. Tek adam rejimi sorunları çözmeye değil, sorun üretmeye neden oldu. Bir an önce parlamenter rejime dönülmelidir. Bir an önce Mustafa Kemal Atatürk’ün, tarımda, ekonomide, dış ülke ilişkilerinde gösterdiği yönde yeni bir yaklaşımla sorunlara çözüm üretecek politikalar geliştirmelidir. Bunuda yapacak CHP’dir. CHP’de oylarınızı birleştirin” dedi.

Etiketler
Niğde Konya Milletvekili Miting Ömer Fethi Gürer