Başkan eşiyle sokakta dans etti

'Bir şehir, Bir aşk, Bir Başkan' sloganıyla 14 Şubat’ta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Eşi Esra Gürkan ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Saraçlar Caddesi’nde dans etti.

Edirne Belediyesi her yıl olduğu gibi yılda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Saraçlar Caddesi’nde çeşitli etkinlikler düzenleyerek; Edirnelilerin sevgili dolu günlerine ortak oldu. Edirne Belediye Başkan Recep Gürkan, Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen Sevgililer Günü etkinliklerine Eşi Esra Gürkan ile katıldı.

Edirne Belediyesi Kent Orkestrası ve Edirne Belediye Bandosu ekibinin Saraçlar Caddesi’nde gün boyu aşk şarkıları seslendirdiği etkinliklere Başkan Gürkan’ın Eşi Esra Gürkan ile birlikte dans etmesi damga vurdu. Hatırla Sevgili isimli şarkı ile dans eden ve birbirlerine karşı hissettikleri sevgiyi bir kez daha gözler önüne seren Başkan Gürkan ve Eşi Esra Gürkan’ın bu romantik anlarına Edirneliler de tanıklık etti, cep telefonlarıyla görüntüleyerek anı ölümsüzleştirdi.

Başkan Gürkan ve Eşi Esra Gürkan, üzerinde ‘Sevdamız Edirne’ yazan kalp şeklindeki panoya kırmızı boya ile el izlerini bastı. Başkan Gürkan daha sonra el izlerinin altına kendisinin ve eşinin ismini yazdı. Gürkan, eşiyle birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü Küresi’nde hatıra fotoğrafı çektirmek için vatandaşlarla birlikte sıraya girdi. Gürkan, Eşi Esra Gürkan ile birlikte kürede fotoğraf çektirdi.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Edirne Halkı’na Sevgililer Günü’ne özel çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etiketler
Edirne Recep Gürkan