SODEV'de yeni dönem

SODEV’in 25. Olağan Genel Kurul’u 9 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Genel kurulda, yönetim kurulu üyeleri yenilendi.

SODEV'de yeni dönem

Sosyal Demokrasi Vakfı - SODEV’in 25. Olağan Genel Kurul’u 9 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Genel kurulda, yönetim kurulu üyeleri yenilendi.

Ertan Aksoy, Yavuz Okçuoğlu, Tayfun İşbilen, Turgay Keskin, Ali Tirali, Zeynep Altıok, Rasim Şişman, İsmail Emre Telci ve Devrim Karakaş asil, Yelda Karadağ, Çağdaş Türkoğlu, Yusuf Koçhan, Türkan Mergün ve Mustafa Akın Özerdem yedek yönetim kurulu üyeleri olarak seçildiler.

13 Şubat Çarşamba günü SODEV Genel Merkezi’nde yapılan ilk toplantıda Vakıf Başkanlığı’na oy birliğiyle Ertan Aksoy seçildi.

Üyelere ve Genel Kurul'a teşekkürlerini ileten Aksoy, belirledikleri çalışma programı doğrultusunda SODEV'i Türkiye’de sol, sosyal demokrat siyasetin fikir fabrikasına dönüştürmek için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Kurul içerisindeki diğer görevlendirmelerin ve yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanlarının bir sonraki toplantıda belirlenmesine karar verildi.