Leyla Güven: Açlık grevini bırakmayacağım

Halkların Demokratik Partisi (HDP), milletvekillerinin katılımı ile İzmir ve Ege bölge illerinde “Mutlak Tecrit ve Açlık Grevleri” gündemiyle halk toplantıları düzenledi.

Leyla Güven: Açlık grevini bırakmayacağım

HDP, milletvekillerinin katılımı ile İzmir ve Ege bölge illerinde “Mutlak Tecrit ve Açlık Grevleri" gündemiyle halk toplantısı düzenledi. Toplantıya Skype üzerinden bağlanan Leyla Güven, "Açlık grevini bırakmayacağım" dedi.

Birgün gazetesinin haberine göre Halkların Demokratik Partisi (HDP), milletvekillerinin katılımı ile İzmir ve Ege bölge illerinde “Mutlak Tecrit ve Açlık Grevleri” gündemiyle halk toplantıları düzenledi.

HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay’ın katılımı ile Çimentepe’de yapılan halk toplantısına Skyp üzerinden bağlanan açlık grevindeki Leyla Güven, “Direnişinin büyük bir kararlılıkla ve moralle sürdüğünü” belirterek, “İmralı’daki tecrit kalkana dek açlık grevi eylemini bırakmayacağım” dedi.

HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir de, HDP Menemen İlçe Temsilciliği’nde gerçekleştirilen halk toplantısına katıldı.

Taşdemir burada yaptığı konuşmada, “31 Mart yerel seçimlerinde elde edeceğimiz başarı aynı zamanda tecrit politikasının da geriletilmesi ve yıkılmasına vesile olacaktır. Bu temelde seçim çalışmalarımız ve tecride karşı geliştireceğimiz eylem ve etkinlikler iç içe yürütülecektir” dedi.

Etiketler
İzmir Grev HDP Halkların Demokratik Partisi