Ekrem İmamoğlu: Tarzımı değiştirecek değilim

CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ı ziyareti nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu: Tarzımı değiştirecek değilim

Posta yazarı Murat Çelik'e konuşan İmamoğlu, “Benim tarzım bu. Ve birileri beğenmiyor diye tarzımı değiştirecek de değilim.” ifadelerini kullandı.

Murat Çelik'in bugünkü yazısından o bölüm şöyle:

Millet İttifakı’nın CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Ankara temaslarının ardından dün öğleden sonra böyle dedi telefonda.

İmamoğlu’na, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini eleştirenlere yanıtını sordum. Tabii özellikle partisi CHP’nin içinde de böyle düşünenler olduğunu hatırlatarak...

Ekrem İmamoğlu söze, “Benim tarzım bu, ben yerelde de hep böyle davrandım. Herkesle, her kesimle, her partiyle sürekli temas ve iyi ilişkiler içinde oldum” diye başladı.

Sonra da şöyle devam etti:

- Belediye başkanı icraat yapan, sorun çözen, çözüm üreten insandır. Bunun için de çok farklı kişi, kurum ya da kesimlerle sürekli iletişim hâlinde olmalı, iyi ilişkiler kurmalıdır.

Ben böyle düşünüyorum ve hep bu şekilde davrandım. Bizim arkadaşlarımızdan da farklı düşünenler olduğunu biliyorum ama Türk siyasetinin geleneklerinde yok diye ya da birileri doğru bulmuyor, beğenmiyor diye -kimse kusura bakmasın tarzımı değiştirecek değilim.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu