Ali Koç'tan transferler için 31 Ocak kriteri

UEFA ile yeni yılda kritik bir görüşme yapacak Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde şartları zorlayacak .

Ali Koç'tan transferler için 31 Ocak kriteri

Başkan Ali Koç'un, Avrupa kupalarına katılmama cezası pahasına devre arasında geleceğin şampiyon olacak kadrosunu kuracağı yönündeki açıklamaları büyük ses getirmişti.

Koç'un, “Gözümüzü karartacağız” açıklaması çok konuşulurken edinilen bilgilere göre planlar değişti.

Sözcü'de yer alan habere göre; yönetim, devre arasında önemli transferler yapacak ancak UEFA'nın getirdiği finansal fair-play yasaklarına da uymak için azami dikkat gösterecek.

İYİ NİYET GÖSTERGESİ

Fenerbahçe ile UEFA arasında FFP anlaşması çerçevesinde 31 Ocak'ta kritik bir görüşme olacak. Bu buluşmada denetimden geçecek sarı-lacivertli kulüp, yapılan anlaşmaya uyduğunu göstermek istiyor.

Yönetimin aldığı kesin karar, Avrupa kupalarından men edilmenin uzun vadede daha büyük sorunlar doğuracağı ve mevcut borcun ödenmesi için UEFA gelirlerinin kesilmemesi yönünde.

SERDAR AZİZ FAVORİ

Devre arası da yine ağırlıklı olarak kiralama yolu tercih edilecek. Harcayabileceği yaklaşık 12 milyon Euro'su bulunan Fenerbahçe, Serdar Aziz'i çok istiyor.

Bonservisiyle bir oyuncu daha gelecek. Bunun dışındaki isimler düşük maliyetli olacak.

Ersun Yanal ile Türkiye Kupası'nı kazanma hedefi koyan ve ligi en üst seviyede bitirmek isteyen yönetim, gelecek sezon Avrupa Ligi'nde oynamak istiyor.

Etiketler
Fenerbahçe Ali Koç UEFA