Mazhar Alanson her devir farklı 'yanmış'

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson, Yandım Yandım adlı şarkısının aşk şarkısı değil Kabe'ye yazıldığını söyledi. Alanson'un yıllar önce katıldığı programda Yandım Yandım'ın hikayesini farklı şekilde anlattığı ortaya çıktı.

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson, Yandım Yandım adlı şarkısının aşk şarkısı değil Kabe'ye yazıldığını söyledi.

Toplumsal'ın haberine göre; Alanson'un yıllar önce katıldığı programda Yandım Yandım'ın hikayesini farklı şekilde anlattığı ortaya çıktı.

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği konserde sahne alan MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson, Yandım Yandımşarkısını Kabe'ye yazdığını belirterek gündem oldu.

ARŞİV UNUTMAZ

Alanson'un yıllar önce katıldığı Okan Bayülgen'in Zaga adlı programında Yandım Yandım şarkısını ilk defa söylediği ve hikayesini anlattığı görüntüler ortaya çıktı.

Alanson, o dönem 'Hatıralarımın üzerine oteller yapmışlar' olan şimdiki adı ise Yandım Yandım olan şarkının hikayesinde Kabe'den söz etmiyor.

Alanson, şarkının hikayesini şöyle anlatıyor:

Bu arkadaş Bodrum'a hayran olmuş. Bir aşk şarkısı da yazmış. 20 yıl sonra gittiğinde aynı hayran olduğu, hatıralarının olduğu yerlere oteller yapmışlar. Şarkıyı onun üstüne kurdum. Şimdi onu size sunacağım.