CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı ve 7 kişi gözaltına alındı

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı Berkay Tapan ve gençlik kolu yöneticisi 7 kişi gözaltına alındı.

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı ve 7 kişi gözaltına alındı

GERÇEK GÜNDEM - CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı Berkay Tapan ve gençlik kolu yöneticisi 7 kişi 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuna göndermede bulunan bildirileri dağıtırken gözaltına alındı.

Gözaltına alındıklarını kişisel Twitter hesabından duyuran CHP Kadıköy Gençlik Kollar Başkanı Berkay Tapan, "17-25 Aralık Bildirilerimizi dağıtırken, polis tarafından gözaltına alındık. İfade vermek için bekletiliyoruz. Baskılara beraber direneceğiz!" ifadelerini kullandı.

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı ve 7 kişi gözaltına alındı - Resim : 1

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise gözaltılara tepki göstererek, "Gençlerin kimliği belli siz kimliksizlerle uğraşın ve gençlerimizi derhal bırakın." dedi.

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı ve 7 kişi gözaltına alındı - Resim : 2

Öte yandan CHP 25. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da, Kadıköy'de CHP'li gençlerin gözaltına alınmasıyla ilgili Twitter hesabından şu gelişmeleri paylaştı:

"CHP Kadıköy Gençlik Kolları Bşk. Berkay Tapan ve gençlik kolu yöneticisi 7 arkadaşımız 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuna göndermede bulunan bildirileri dağıttıkları gerekçesiyle Bahariye'de gözaltına alındı.

ARKADAŞLARIMIZI DERHAL SERBEST BIRAKIN! YOLSUZLUĞU ÖRTEMEZSİNİZ!

"İlçe Başkanımız Ali Narin, gözaltına alınan arkadaşlarımız Berkay Tapan, Ali Yiğit Karaca, Sitemay Gelirli, Atahan Esen, Deniz Altan, İzem Benzer ve Taner Onat Özden'i karakolda ziyaret etti. Ben de karakola gidiyorum. Arkadaşlarımız bu bildiriyi dağıttığı için gözaltında"

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı ve 7 kişi gözaltına alındı - Resim : 3

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı ve 7 kişi gözaltına alındı - Resim : 4

Etiketler
Kadıköy Gözaltı