Serdar Aksoy'dan onlarca kişiyle başvuru

Serdar Aksoy Menemen Belediye Başkan aday adaylığı için CHP'den dosyasını aldı.

Serdar Aksoy'dan onlarca kişiyle başvuru

İzmir’in Menemen İlçesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nden ilk belediye başkan aday adaylığı açıklaması iş insanı Serdar Aksoy’dan geldi. Aksoy dün dosya almak üzere CHP İlçe binasına onlarca kişiyle geldi, hem parti binasında hem de Cumhuriyet Meydanı’nda açıklamalarını destekçilerinin coşkulu tezahüratları altında yaptı.

CHP Menemen İlçe binasına davul zurna eşliğinde gelen Serdar Aksoy dosyasını aldı.

HESAP SORAN HALK HESAP VEREN BAŞKAN

Serdar Aksoy dosyasını aldıktan sonra partililere ve destekçilerine hitaben bir konuştu. Siyasi geçmişlerinin 1980 öncesi CHP ve sonrasında SHP’ye uzandığını, SHP ve CHP’ye emek vermiş pek çok kişiyle birlikte yola çıktıklarını, babası eski milletvekili Veli Aksoy’la birlikte Menemen ve ülke siyasetinde rol almış çok sayıda kişinin adını andı. Geçtiğimiz Nisan Ay’ında gayrıresmi olarak aday adayı olduğunu açıkladığını, bu tarihten beri ilçede neredeyse çalmadık kapı bırakmadığını ve sorunları belirlediğini anlatan Aksoy,bunlarla ilgili olarak 19 proje ürettiklerini söyledi.

Serdar Aksoy; “ En önemli projemiz hesap veren bir belediye başkanı ve hesap soran bir halkı yaratmaktır. Menemen’de toplumsal barışı sağlamak için farklı kökenlerden, farklı siyasi kimliklerden gelmiş pek çok kişiyle birlikte yola çıktık. Değişik siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, birliklerle beraberiz. Önümüzdeki dönem Menemen’e hizmet ederken tüm bu renkleri Halk Meclisi ile birarada tutmak istiyoruz. Menemen tarım kentidir. Tarım ve hayvancılık kooperatifi köylümüzü ve ürünlerini koruyarak ekonomisini ayağa kaldıracağız “dedi.

BİZ CHP'NİN MİÇOLARIYIZ

Emiralem bölgesine üniversite, kapalı pazaryeri, roman mahallesinin, Asarlık’ın imarı, taş ocaklarının iptali gibi projeleri iki dönem içinde gerçekleştirip tekrar aday olmayacağını taahhüt eden Aksoy, partiye hizmet eden herkes gibi mevcut Başkan Tahir Şahin’in de elini kaldıracaklarını ve “Sen bizim abimizsin” diyeceklerine vurgu yaptı. “Biz CHP’nin miçolarıyız. Yarın bu parti karaya otursa dahi al bayrak üzerine çakılmış altı oka selamımızı çakar, onunla birlikte batarız. Yaşasın tam bağımsız Türkiye” sözlerini coşkulu alkışlar ve sloganlar arasında okuduğu şiir ve İzmir Marşı ile tamamlayan Aksoy partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne geldi.

Burada da kısa bir konuşma yapan Aksoy geldiği gibi alkış ve tezahüratlarla meydandan uğurlandı.

Haber: Seyfi Gül

Etiketler
Serdar Aksoy