Sermaye iddiası kavga çıkardı: Perinçek'ten Davutoğlu'na flaş çağrı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Doğu Perinçek arasındaki bağlara ilişkin çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Perinçek, Davutoğlu'nun iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Sermaye iddiası kavga çıkardı: Perinçek'ten Davutoğlu'na flaş çağrı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i finanse ettiğini iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "28 Şubat’ın ideoloğu Doğu Perinçek bugün Cumhurbaşkanı’nın kankası…

Beraberler… Perinçek’in desteklenen şirketleri ve o şirketler üzerindeki bağlarını bir araştırın. Perinçek’in sermaye bağları ile Erdoğan’ın sermaye yakınlıklarını göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

PERİNÇEK'TEN DAVUTOĞLU'NA YANIT

Perinçek sosyal medyadan Davutoğlu’na şu çağrıyı yaptı:

“Eski Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu, 18 Nisan 2021 günü bir youtube kanalında Vatan Partisi’ne, Ulusal Kanal’a ve Doğu Perinçek’e yönelik bazı iddialarda bulundu.

Sayın Davutoğlu’na istediği televizyon kanalında, canlı yayında, milletimizin önünde Türkiye’nin sorunlarını ve iddialarını medenî ölçüler içinde görüşmeyi öneriyorum. Dikkat edilirse “tartışma” kavramını kullanmıyorum, görüşelim.

Eğer Sayın Davutoğlu benimle kamuoyu önünde görüşmekten çekiniyorsa, Vatan Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılarından biriyle de görüşebilir.

Sayın Davutoğlu’na ve kamuoyuna duyurulur.

Sermaye iddiası kavga çıkardı: Perinçek'ten Davutoğlu'na flaş çağrı - Resim : 2

Etiketler
Ağrı Doğu Perinçek Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi