Hayat Bilgisi'nin Pikaçu Kerem'i Türkiye'den ayrıldı

Bir dönemin sevilen dizisi Hayat Bilgisi’nde canlandırdığı ‘Pikaçu Kerem’ rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı’nın Türkiye’den ayrılıp yurt dışına yerleştiği öğrenildi.

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu Kerem'i Türkiye'den ayrıldı

Bir dönemin sevilen dizisi Hayat Bilgisi’nde canlandırdığı ‘Pikaçu Kerem’ rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı’nın Türkiye’den ayrıldı.

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre, Kerem Kupacı Londra’ya yerleşti. Yaklaşık dört aydır genç yeteneklere online tiyatro eğitimi veren oyuncunun, Türkiye ve İngiltere’den yirmi öğrencisi var.

İşleri nedeniyle zaman zaman İstanbul’a gelen Kupacı, şu sıralar aldığı oyunculuk tekliflerini de değerlendiriyor.

Bir dönem meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşayan Kerem Kupacı’nın, bu ilişkisi iki buçuk yıl sürmüştü. Çift, 2014 yılında yollarını ayırmıştı.

KEREM KUPACI KİMDİR?

7 Şubat 1971 yılında İzmir’de doğan Kerem Kupacı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. İlk kez Mahallenin Muhtarları dizisinde görünse de çıkışını Perran Kutman’ın başrol olduğu Hayat Bilgisi dizisindeki Pikaçu Kerem karakteri ile yaptı. Kupacı, daha sonra Dikkat Bebek Var, Evimiz Olacak Mı, Baba Evi ve Ali Ayşe’yi Seviyor gibi dizilerde yar aldı. Son olarak TRT 1’de ekranlara gelen Kalk Gidelim dizisinde oynadı.

Etiketler
Türkiye