Şeytani plan kan dondurdu: 7 parçaya böldü sonra da...

32 yaşındaki Lorraine Cox arkadaşlarıyla eğlenerek geçirdiği bir gecenin ardından evine dönmek üzereyken başına geleceklerden habersizdi. Kan donduran davayla ilgili ortaya çıkan detaylar dünyayı dehşete düştü.

Şeytani plan kan dondurdu: 7 parçaya böldü sonra da...

Arkadaşlarıyla eğlenmek için bir bara giden 32 yaşındaki genç kadın, 01.30 sularında eve dönerken başına geleceklerden habersizdi. Davayla ilgili tüyler ürperten ayrıntılar medyada geniş yer buldu.

Iraklı bir sığınmacının, kurbanını acımasızca öldürüp ardından vücudunu parçalamadan birkaç saat önceki güvenlik kameraları görüntüsü ortaya çıktı. 24 yaşındaki Azam Mangori, 32 yaşındaki Lorraine Cox'u geçen yıl Eylül ayında Exeter'deki kebap dükkanının üstündeki odasında öldürdü.

Ardından bir hafta boyunca kadının vücudunu yedi parçaya böldü; kıyafetlerini ve eşyalarını çöp kutuları ve ormanlık alanlara attı. Cox'un giydiği tişört ağzında bulunduğu için boğulmuş olabileceğine inanılıyor.

Mangori daha sonra şeytani planını uygulamaya devam etti. Cox'u öldürdükten sonra kadının cep telefonundaki SIM kartını, onun yaşadığını ve iyi olduğunu ailesine ve yakınlarına kanıtlamak için kullandı.

Genç kadının yakınları, Cox'un kaybolduğunu polise bildirdiler. Polis yetkilileri Cox'un gece şehir merkezinde gizemli bir adamla yürürkenki güvenlik kamerası görüntülerini bulduktan sonra davayı çözdü.

Yürütülen kapsamlı soruşturma kapsamında, kadının yürüdüğü adamın 24 yaşındaki Azam Mangori olduğu ortaya çıktı. Polislerin elde ettiği görüntüleri Cox'un en son canlı görüldüğü anları gösteriyor.

Polis daha sonra, Mangori'nin, Cox'un cesedini çöp torbalarıyla atmaya çalışmadan önce parçalara ayırdığını keşfetti. Daha önce, Cox'un yasal cenazesini engellemek için kendisine yöneltilen ayrı bir suçlamayı kabul etmişti.

Exeter Kraliyet Mahkemesi'nde dört haftalık bir duruşmanın ardından, sabit bir adresi olmayan Mangori, altı saatlik müzakerelerin ardından jüri tarafından cinayetten suçlu bulundu.

32 yaşındaki Lorraine Cox, en son 1 Eylül gece saat 01.30 civarında arkadaşlarıyla dışarıda geçirdiği bir gece sonrasında evine yürürken görüldü.

Şeytani plan kan dondurdu: 7 parçaya böldü sonra da... - Resim : 1