İzmir'de Hüseyin Temurtaş isimli erkek eşini öldürüp kaçtı

İzmir Bornova'da Hüseyin Temurtaş isimli erkek, tartıştığı eşini tabancayla öldürdü.

İzmir'de Hüseyin Temurtaş isimli erkek eşini öldürüp kaçtı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kadın tartıştığı eşi Hüseyin Temurtaş tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Ümit Mahallesi 7312 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3’ncü katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin (34) ile Hüsna Temurtaş (30) çifti, henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma üzerine Hüseyin Temurtaş, belinden çıkardığı tabancayla eşine 5 el ateş açtı. Yaralanan Hüsna Temurtaş kanlar içinde yere yığılırken, Hüseyin Temurtaş ise kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı.

Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hüsna Temurtaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Şüpheli Hüseyin Temurtaş'ın suç kaydının da olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir süre sonra Hüseyin Temurtaş'ın kaçtığı kiralık arabayı park halinde buldu. Cinayet zanlısı Hüseyin Temurtaş'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor. (DHA)

Etiketler
İzmir Bornova