Akılalmaz olay: Dünya medyası bu ihaneti konuşuyor!

İngiltere'de 24 yaşında hamile Jess Aldridge'nin sevgilisi Ryan Shelton Aldridge'nin annesi Georgina Aldridge ile birlikte yaşamaya başladı. Akılalmaz ihanet yerel medyaya damga vurdu.

Akılalmaz olay: Dünya medyası bu ihaneti konuşuyor!

İngiltere'de, hamile kızının sevgilisini alan 44 yaşındaki anne Georgina Aldridge tüm dünayda konuşulmaya başlandı.

Jess Aldridge ile sevgilisi Ryan Shelton ile üç yıllık ilişkileri ve bir de yeni doğan bebekleri var.

Akılalmaz olay: Dünya medyası bu ihaneti konuşuyor! - Resim : 1

Milliyet'in haberine göre, Shelton sevgilisini bırakarak annesiyle birlikte yaşamaya başladı.

The Sun gazetesine açıklama yapan Ryan, "Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil, Georgina'ya aşığım ve bunu herkes bilsin istiyorum.

Başkalarının fikirleri beni hiç rahatsız etmiyor. Ne olduğunu ben biliyorum. Her hikayenin iki yüzü vardır ve tüm bunların arkasındaki gerçeği biliyorum. Olanlardan kimse hoşlanmayacak ama bu onları ilgilendirmez.

Bu hikayede sandığınızdan daha fazlası var ama şimdilik tüm söylemek istediğim bu." diye konuştu.

Ryan kararının arkasında durduğunu söylese de, ihaneti aile ve arkadaşları arasında şok etkisi yarattı ve öfke patlamasına neden oldu.

Akılalmaz olay: Dünya medyası bu ihaneti konuşuyor! - Resim : 2

Birkaç hafta içinde Georgina, Ryan'la flört etmeye başladı. Jess Reuben adını verdiği yeni doğmuş bebeğiyle hastaneden eve geldiğinde, annesi ve çocuğunun babası olan sevgilisi kaçmışlardı.

Jess annesiyle yüzleştiğinde Georgina, iddiaya göre omuz silkti ve gayet rahat bir tavırla "Kime aşık olduğumuza kendimiz karar veremeyiz" dedi. Jess, annesinin kendisinden özür bile dilemediğine inanamadığını söyledi.

Etiketler
İngiltere