Belediye başkanına bıçaklı ve sopalı saldırı!

Bitlis, Mutki Belediye Başkanı AKP'li Nurettin Yol, ilçe merkezindeki ziyareti sırasında 10 kişilik bir grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğradı.

Belediye başkanına bıçaklı ve sopalı saldırı!

Duvar'da yer alan habere göre; Bitlis’in Mutki ilçesinin AKP Belediye Başkanı Nurettin Yol, bir grup tarafından bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı. Olayda Yol'la birlikte, yanında bulunan oğlu ve koruma polisi yaralandı.

Edinilen ilk bilgilere göre saldırı bugün saat 14.00 sıralarında ilçe merkezinde meydana geldi. Kentte yapımı devam eden yeni belediye hizmet binasını ziyaret etmek üzere ilçe merkezinden geçen Mutki Belediye Başkanı Nurettin Yol, yaklaşık 10 kişilik bir grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğradı.

BİTLİS'E SEVK EDİLECEKLER

Kısa sürede büyüyen olayda Başkan Yol ve yanında bulunan oğlu Evrim Emre Yol ile koruma polisi E.A. aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olay yerinden alınan Başkan Yol ve diğer yaralılar Mutki Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk tedavileri yapılan yaralıların Bitlis Devlet Hastanesine sevk edileceği belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken iki kişinin gözaltına alındığı diğerlerinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Saldırı sonrası ilçeye çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisi sevk edilerek, giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı.

Etiketler
Bitlis Saldırı Şili