Omar Elabdellaoui'den ilk açıklama!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Omar Elabdellaoui, yaşadığı kaza sonrasında yaptığı ilk açıklamada, "Hala bazı zorluklarla karşılaşsak da daha güçlü döneceğim' dedi.

Omar Elabdellaoui'den ilk açıklama!

Yılbaşı gecesi havai fişek patlaması sonucunda yüzünden ve gözlerinden yaralanan Galatasarayfutbolcu Omar Elabdellaoui, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

''DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM''

Daha iyiye gittiğini söyleyen Omar, yaptığı yazılı açıklamada, "Bildiğiniz gibi yılbaşı gecesi talihsiz bir kaza geçirdim. Sadece çocuklarım ve eşimle hoş vakit geçirmek istemiştim. Sizleri endişelendirdiğimi biliyorum.

Bazen Tanrı bizi test eder. Dualarınız sayesinde bu sınavı geçeceğime inanıyorum. Daha iyiye gidiyorum. Tıbbi olarak mükemmel ve profesyonel bir bakım alıyorum ve her gün ilerleme kaydediyoruz. Hala bazı zorluklarla karşılaşsak da daha güçlü döneceğim. Söz veriyorum.

Lütfen dualarınızda bana da yer verin. Dua eden, güzel enerjilerini ve mesajlarını gönderen ve benimle olduklarını hissettiren herkese çok teşekkür ederim. Bunun benim için anlamı çok büyük'' ifadelerine yer verdi.

Etiketler
Kars Galatasaray Futbol Saray