Aslıhan Gürbüz, o paylaşımlara isyan etti: Sıkmadı mı bu yalan haber?

Oyuncu Aslıhan Gürbüz, yıllar sonra hala aynı şeyin konuşulmasına tepki gösterdi...

Aslıhan Gürbüz, o paylaşımlara isyan etti: Sıkmadı mı bu yalan haber?

Meslektaşı Kerem Kupacı ile evlenip boşandı diye bilinen ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, yıllar sonra bu durum hakkındaki paylaşımlara tepki gösterdi.

“Yahşi Cazibe”, “Ufak Tefek Cinayetler” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” gibi dizilerden tanıdığımız Aslıhan Gürbüz'ün özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında.

Yıllardır kamuoyunda Aslıhan Gürbüz'ün 2011-2014 yılları arasında 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Pikaçu Kerem' karakterini canlandırarak hafızalarda yer edinen Kerem Kupacı ile evli olduğu iddia ediliyordu. Ancak Aslıhan Gürbüz bu paylaşımlara ve haberlere tepki gösterdi.

Aslıhan Gürbüz yaptığı açıklamada Kerem Kupacı ile hiç evlenmediğini ve sık sık bu haberle gündeme gelmekten rahatsız olduğunu açıkladı.

Gürbüz, “Gerçekten sıkmadı mı bu yalan haber? Bu konu ile ilgili resmi bir belge var mı mesela elinizde o dönem ile ilgili. Yoksa 4 kişinin eğlendiği bir andan bir görüntü ile 10 senedir hiç evlenmemiş bir kadına boşanmış muamelesi mi çekiyorsunuz???

Mahalledeki gıybetçi teyzelerin kulaktan kulağa, yalan yanlış yaydığı türden bir saçmalığı her yeni işimde ‘şok haber’ başlığı ile vermek hoşunuza gidiyor ise bilemem. Ama ben sıkıldım ve sessiz kalamıyorum artık, ben de insanım be admin” diye konuştu.