Selçuk Özdağ 'Gelecek Partisi'nin oy oranını açıkladı

Selçuk Özdağ, Halk TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu 'Türkiye Nereye?' programında Gelecek Partisi'nin oy oranını açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu 'Türkiye Nereye?' programında partisinin oy oranını açıkladı.

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz Ekim ayında yayımlanmış 7 ayrı anketin ortalamasını paylaşmasını Halk TV'de değerlendirdi.

Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi'nin oy oranının %5-8 arasında olduğunu belirterek anketlere neden yansımadığını şöyle anlattı:

"Neden yansımıyor? İnsanlar korkuyor. İnsanlar 'Gelecek Partisi'ne oy vereceğim' diyebilir mi? İnsanlar nasıl desin? İşi var, aşı var, eşi var, çocukları var... Esnaf vergi memurları gelecek. Defterleri denetlenecek. Fabrikaları denetlenecek.

Benim arkadaşlarımın günlerce fabrikaları denetlendi. Bu insanlar söyleyemiyorlar. Bizim yaptırdığımız anketlerde biz yüzde 5 ile 8'iz. Neden 5 ile 8'iz? Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde 25 milyonluk bir oyu bir teraziye koyun. Bir de 10 bin oyu bir teraziye koyun. Hatta mübala edeceğim 1 oy, 25 milyon oyun üzerine çıkabiliyor. Çünkü 50+1'i o 1 oy sağlayabiliyor. Yüzde 5-8 çok ciddi oylardır. Bunu iki ile çarpacaksınız.

Bakın göreceksiniz, aynı nasıl Menderes çıktığında hiç kimse şans vermiyordu. Veya Demirel'e Özal'a kimse şans vermiyordu!"

SELÇUK ÖZDAĞ'IN HALK TV'DE PARTİSİNİN OY ORANINA İLİŞKİN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Etiketler
Halk TV Gelecek Partisi Selçuk Özdağ