Rasim Ozan Kütahyalı'dan Erdoğan'a Berat Albayrak çağrısı: Bu istifayı...

Rasim Ozan Kütahyalı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Erdoğan'a Berat Albayrak çağrısı: Bu istifayı...

Yandaş Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Başkanımız Erdoğan... Lütfen aynen 12 Nisan Süleyman Soylu olayında yaptığınız gibi bu istifayı kabul etmeyiniz. " diyerek Erdoğan'a seslenen Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Yapma Berat Bey. İstifanı geri al lütfen...Bu iktisadi devrim çok meşakkatli, çok zor olacak diye telefonda konuşmuştuk.

Sen gidersen bu finansal devrim yolda kalır. Yine eski düzene dönülebilir. Türkiye anti-ithalat ve imalat-ihracat devrimini yapmak zorunda. Görevini bırakma.

Başkanımız Erdoğan... Lütfen aynen 12 Nisan Süleyman Soylu olayında yaptığınız gibi bu istifayı kabul etmeyiniz. Bu istifa kabul edilmemelidir.

Türkiye cari açık belasından Berat Albayrak devrimiyle kurtulma yoluna girmişti. Bu yoldan geri dönülmemeli Sayın Başkan. Reddediniz."


Etiketler
Berat Albayrak istifa Rasim Ozan Kütahyalı Kütahya Ağrı Hazine ve Maliye Bakanı