İstismarcı şeyhin müridinden itiraf gibi sözler: Tarikatlardan polis ve bekçi mi toplandı?

12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki tarikatı şeyhi Fatih Nurullah için müridi sosyal medyadan destek mesajları paylaşmaya başladı.

İstismarcı şeyhin müridinden itiraf gibi sözler: Tarikatlardan polis ve bekçi mi toplandı?

12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah (Şağban) için sosyal medyadan destek mesajları da paylaşılmaya başlandı.

Abdülkerim Erdinç isimli hesap Ağustos 2020 tarihinde açtığı hesaptan "Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız" diye yazdı.

Abdülkerim Erdinç "Polis, bekçi, memur yapmak için dindar adam lazım dediniz. Yüzlerce yolladık. FETÖ'ye karşı yanınızdaydık, karşılığı bu muydu?" diye yazdı.


‘Fatih Nurullah’ ismini kullanan Şağban’a destek amaçlı açıldığı belirtilen hesapta Abdülkerim Erdinç, 12 yaşındaki kız çocuğunun istismar edilmesini Hz. Muhammed'in Hz. Ayşe ile 9 yaşında evlenmesini örnek gösterdi. Yaşananları kumpas ve iftira olarak yorumladı.

İşte yazılanlar:

"Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız."

Vakıftaki bazı kardeşlerimin son yaşanan hadiselerden sonra artık devlete giremeyiz korusuyla sınava girmeyeceğini duydum. Hocamız masum, hepsi mahcup olacak. Özellikle bizlerden memur yapmak için isim isteyenler. Siz gayreti bırakmayın. Gayret bizden takdir Allah'tan.

Cübbeli Ahmet denilen şarlatan, hocamızın peşinden ayrılmazdı. Ümmet bizim sayemizde bu adamlara para yedirmeyi kestiği için hocamıza kumpas kurdular. Cübbeli derin devletin adamıdır!!!


Peygamber efendimiz sav, Hz Aişe ile evlendiğinde, Aişe 9 yaşında değil miydi? Peygamber efendimiz 19 kadınla farklı zamanlarda evlenmedi mi? Dünya değişti ama Cehennem ateşi aynı. Dinimizi de Dünya ile birlikte değiştirmememiz mi yanlış olan?

Artık biz de anladık ki sizin kavganız islamla."

Etiketler
Bekçi Polis Tarikat