'Parası olan Yavuz Sultan Köprüsü'nden, diğerleri öbüründen geçer'

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Kartal'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Muharrem İnce'nin köprü geçiş ücretleriyle ilgili eleştirilerine yanıt verdi.

Erdoğan, Muharrem İnce'nin köprü geçiş ücretleriyle ilgili olarak Muharrem İnce'nin eleştirilerine, "Ne diyor? 'Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.' Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir" şeklinde cevap verdi.

Erdoğan şunları kaydetti: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü… Ne gereği var diyor. Bunlar Demirel’in Özal’ın yaptığına da aynısını söylediler. Ne diyor? “Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.” Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç. Öyle mi? Ama biz bunların adedini artırdık. 15 sene sonra bu köprü aynen bir ve ikinci köprüler gibi olacak. Niye devlete bunlar teslim edilmiş olacak."

Etiketler
Muharrem İnce Para