Akşener’den tazminat açıklaması

24 Haziran seçimlerine İstanbul mitingleriyle devam eden Akşener’in Bayrampaşa ve Fatih'ten sonraki son durağı Üsküdar oldu.

Akşener’den tazminat açıklaması

Belediyenin elektrikleri kesmesine rağmen konuşmasına devam eden Akşener yaptığı konuşmasında Erdoğan ve damadını eleştirdi. Akşener, "Dün Anadolu Ajansı’nın bir anketi düştü medyaya. Ben de sordum damadın Anadolu Ajansı’na talimat verdi mi? Vermedi mi? Bana tazminat davası açmış 1 milyonluk, benim param helal. Yemeye çalışanların sırtı yere gelmez" dedi.

Tüm engellemelere rağmen seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Üsküdar’da düzenlenen mitingde Akşener, tam konuşmasına başlayacağı sırada meydanın ışıkları Üsküdar Belediyesi tarafından kesildi. Üsküdar’ın kalan kısımlarında elektriğin olması ise dikkatlerden kaçmadı. Mitinge katılan vatandaşlar, telefonlarının ışıkları ile alanı aydınlatarak Akşener’in konuşmasını sağladı. Akşener, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve damadı Berat Albayrak’a sert tepki gösterdi. Twitter’dan yaptığı açıklamada Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek “damadınız Anadolu Ajansı’na ’24 Haziran seçim akşamı 21.30 itibariyle bizi %52 olarak ilan edeceksin’ dedi mi, demedi mi?” ifadelerini kullanmıştı. Bu tweet üzerine Enerji Bakanı Berat Albayrak, Akşener aleyhine 1 milyon liralık tazminat davası açacağını söyledi. Akşener, Albayrak’ın bu açıklamasına mitingde cevap verdi ve “Dün Anadolu Ajansı'nın bir anketi düştü medyaya. Ben de sordum damadın Anadolu Ajansı'na talimat verdi mi? Vermedi mi? Bana tazminat davası açmış 1 milyonluk, benim param helal. Yemeye çalışanların sırtı yere gelmez” dedi.

Etiketler
Üsküdar Bayrampaşa Miting Seçim 24 Haziran