İYİ Parti'den Sarıduman tepkisi: Bu kişiyi Yalova’da istemiyoruz

Ahmet Sarıduman'ın Yalova Belediyesi'nde belediye başkan vekilinin yardımcılığına getirilmesine İYİ Parti Yalova il Başkanı'ndan tepki geldi.

İYİ Parti'den Sarıduman tepkisi: Bu kişiyi Yalova’da istemiyoruz

Mansur Yavaş'ın belediye başkanı seçilmesinin ardından Ankara Halk Ekmek Genel Müdürlüğü'nden istifa eden Ahmet Sarıduman'ın Yalova Belediye Başkanvekili Mustafa Tutuk'un yardımcılığına getirilmesi şehirde tepkiye neden oldu.

Sarıduman'ın 31 Mart seçimlerinden önce yaptığı, Mansur Yavaş'ın yanı sıra CHP ve İYİ Parti'yi de hedef alan paylaşımına tepki gösteren İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, Sarıduman'ı Yalova'da istemediklerini belirterek istyifaya çağırdı.

İYİ Parti'den Sarıduman tepkisi: Bu kişiyi Yalova’da istemiyoruz - Resim : 1

İYİ Partili Tatar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Sarıduman'ın paylaşımını hatırlatarak, "Allah aşkına yandaşlıktan başka meziyeti olmayan bu şahısı Yalova belediye başkan yardımcılığına atıyan irade kimdir. Eminiz ki Yalova belediye Başkan vekili Mustafa tutuk bunu içine sindirememiş ama sesinide çıkaramamıştır.Biz bu şahısı bu düşüncelerinden ve attığı bu yalan iftiralar ve çirkin düşüncelerinden dolayı yok hükmünde sayıyoruz. İyi Parti Yalova teşkilatı olarak bu kişiyi Yalova’da istemiyoruz. Her platformda kendisine olan tepkimizi dile getireceğiz taki görevinden istifa edene kadar." dedi.

İYİ Parti'den Sarıduman tepkisi: Bu kişiyi Yalova’da istemiyoruz - Resim : 2

Etiketler
Yalova İYİ Parti