Canlı yayındaki FETÖ itirafı AKP'li isme istifa getirdi

AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, dün katıldığı bir canlı yayında itiraf gibi bir açıklamada bulundu. Ayvalı, bu sözlerin üzerine istifa etti.

Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programın canlı yayınında AKP'li isimden FETÖ ile işbirliği yapıldığına dair itiraf gibi sözler gelmişti.

AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, "Eğer AK Parti ile FETÖ geçmişte bürokraside kol kola girdiyse şayet bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı" diye konuşmuştu.

İSTİFA ETTİ

Ayvalı, bu sözlerinden sonra gelen tepkiler üzerine istifa ettiğini duyurdu. Sözlerinin farklı noktalara çekildiğini öne süren Ayvalı, "Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum" dedi.

Ayvalı'nın açıklamasının tamamı şöyle:

"Dün akşam CNNTÜRK'te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ'nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır.

Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum."

Canlı yayındaki FETÖ itirafı AKP'li isme istifa getirdi - Resim : 2

Etiketler
FETÖ