İnce: Diploman yok ama cesaretin var mı?

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Eskişehir'de halka seslendi.

İNCE'NİN KONUŞMASINDAN SATIRBAŞLARI:

Başlarken yalan yok ilk turda yüzde 30'u aşalım ikinci turda alırız dedim ama iş değişti. Niye ikinci tura bırakayım. İlk turda alacağız.

APOLET TARTIŞMASI

Ben ana tarafından Rizeliyim. O yüzden hemşehrim diyorum. Aşağılamak için değil. Geçenlerde iftar düzenliyor bir general var. Erdoğan beni eleştirirken alkışlıyor. TSK'nin disiplin kanunu diyor ki silahlı kuvvetlerde görevli birisi siyasi faaliyetlere katılamaz. Balyoz'da Ergenekon'da içeri aldığın generallerin apoletlerini FETÖ'ye mi taktın? FETÖ ile birlikte o generallere kumpas kurdun.

Size bir sorayım ES ES'liler. Bir ülkeyi mi yönetmek kolaydır bir fabrikayı mı? Fabrika yönetmek ülke yönetmekten daha kolaydır. Bunlar Atatürk'ün kurduğu fabrikaları satıyorlar. Ülkeyi de satarlar.

Muharrem İnce mitinginde Tosun Paşa filminden bir kareyle Erdoğan'ın "Ben onun da paşasıyım" sözlerine yanıt verdi.

Erdoğan dün Zonguldak'ta yaptığı konuşmasında, İnce'nin 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik "apoletlerini sökeceğim" sözlerine ilişkin olarak da "Dikkat edin bir kaç gündür muhalefetin adayı çıkmış paşamıza hakaret ediyor. Kendisi ile Malatya'da bir iftarda oturduk. Benim masama nasıl otururmuş, benim konuşmamı nasıl alkışlarmış? Senin haddine mi ya? Anayasaya göre ben aynı zamanda onun da paşasıyım, komutanıyım. Ama sen bunu bilmiyorsun, sen kimsin haddine mi?" demişti.

Onlar şimdi önüne geleni satıyor. Eskişehir'deki ülkücü kardeşime sesleniyorum. O generale seslendiğimde Bahçeli bana ağzına geleni söylemiş.

Onlar şimdi önüne geleni satıyor. Eskişehir'deki ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. O generale seslendiğimde Bahçeli bana ağzına geleni söylemiş. Ülkücü kardeşlerim korgeneral Engin alan MHP'den milletvekilliği yaptı. Erdoğan o generali ayağa kalkmadı diye hapse attırdı.

Türk Kürt yok Alevi Sünni yok sağcı solcu yok bu ülkeyi bu beceriksizlerden kurtarmamız lazım.

Erdoğan'la İnce arasındaki farkı söyleyeyim size. 1 Erdoğan sarayda yaşıyor. Ben kazandığımda o sarayda değil, kendi evimde yaşacağım.

Ben köprüyü niye yıkayım ya? Ben sadece sarayın ışıklarını söndüreceğim, gençlere vereceğim. Bilim merkezi yapacağım dedim.

Erdoğan'a saray yetmedi. Marmaris'e 300 odalı saray yaptırıyor. Ben cumhurbaşkanı seçildiğimde Marmaris'teki sarayı engelli kardeşlerimize vereceğim.

Erdoğan FETÖ'nün ayağına gitti, ben onu ayağıma getireceğim.

Erdoğan'ın medyası korkak, diz çökmüş bir medya. Benim cumhurbaşkanlığımda 16 kanalda birden Muharrem İnce'yi görmeyeceksiniz.

İNCE'DEN ERDOĞAN'A HODRİ MEYDAN

Üniversite mezunu olmamak ayıp değil, ayıp olan diploma olmadan var demek. Bir yandaş diyor ki Erdoğan'ın diplamasını FETÖ'cüler çaldı. FETÖ'cüler açıklama yapıyor biz çalmaya gittik aradık ama bulamadık diye. Diploması yok ama cesareti var mı? Sana sesleniyorum, gel istediğin kanalda, istediğin saatte, tarımı, sanayiyi, ekonomiyi tartışalım. Gelmezsen namertsin!

Yılmaz Büyükerşen Eskişehir'i nasıl Türkiye'nin gözbebeği yaptıysa Muharrem İnce Türkiye'yi dünyanın göz bebeği yapacak.

Erdoğan camdan konuşuyor ben candan. Aslında benim rakibim prompter.

"BİZ 600 MİLLETVEKİLİNE BAKMAK ZORUNDA MIYIZ?"

Rusya'da çiftçinin mazotu 0,68 sent ABD'de 0,85 sent Türkiye'de 1,27 dolar. Türkiye'de nüfus 80 milyon 600 milletvekili var. Amerika'da 300 milyon nüfus var 535 milletvekili var. Biz 600 milletvekiline bakmak zorunda mıyız? Size söz milletvekili sayısını düşüreceğiz.

"TRT PAYI HARAM OLSUN"

Şu TRT var ya TRT onu yüreğime yazdım. Hepimizin elektrik parasında TRT payı var. Beni göstermiyor. Erdoğan'ın borazanlığını yapıyor. TRT payı haram olsun

Türkiye'yi 3B modeliyle büyüteceğiz. 1-Barışacağız 2 Ekonomik anlamda Büyüyeceğiz 3 Bölüşeceğiz

Ayrımcılık denen şeyi kaldıracağız. Herkesin cumhurbaşkanı olacağım.

Etiketler
Muharrem İnce Mitingleri Eskişehir Muharrem İnce