Aydınlık ve Şık Bir Görünüm Sağlayan Cam Kapılar

2010’lu yıllar, evlerin artık sadece barınılan yer olmasından çıkıp, aynı zamanda bir şıklık ve cazibe merkezi haline geldiği yıllar olarak geride kaldı.

Aydınlık ve Şık Bir Görünüm Sağlayan Cam Kapılar

2010’lu yıllar, evlerin artık sadece barınılan yer olmasından çıkıp, aynı zamanda bir şıklık ve cazibe merkezi haline geldiği yıllar olarak geride kaldı.

2020’li yıllarda ise bu trend artarak devam edecek gibi görünüyor. İnsanlar, gün içinde kendi tarzlarına, giyim kuşanmalarına önem verdikleri kadar, evlerinin şıklığına da önem vermektedir. Birçok insan, evlerdeki kanepelerin, koltukların, masaların ve ışıklandırma sistemlerinin dekorasyona etkisinin farkında olsa da evlerimizde en çok yeri kaplayan ve en görünür öğeler arasında olan kapıların dekorasyona olan etkisi henüz yeni anlaşılmaktadır. Hafif ve daha basit tasarımların şıklığı da beraberinde getirdiği modern estetik anlayışından uzak, kaba ahşap ya da demir kapıların yerini bu nedenle çeşitli cam kapı modelleri almaktadır. Cam kapı modelleri, evlerde daha çok gardırop kapısı, salondan mutfağa geçen kapı olarak kullanılsalar da iş yerlerinde kullanım alanları daha geniştir.

Cam Kapı Modelleri

Evlerde ve ofislerde kullanılacak cam kapılar için farklı model seçenekleri mevcuttur. Bu modellerin tamamı, Ferah Dizayn tarafından en başarılı şekilde imal edilmekte ve evlerinize-ofislerinize monte edilmektedir.

Cam kapı modellerini;

1. Raylı cam kapı,

2. Sürgülü cam kapı,

3. Menteşeli cam kapı

olarak sıralayabiliriz.

Raylı Cam Kapı ve Sürgülü Cam Kapı

En çok tercih edilen cam kapı modellerinden biri, raylı cam kapı ya da halk arasında yine popüler olan ismiyle, sürgülü cam kapı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ferah Dizayn olarak, sadeliği, şıklığı ve işlevselliği bir arada bulunduran bu cam kapı türünü en iyi şekilde imal ve monte etmeliyiz. Kaliteli malzeme uygun fiyat anlayışında hareket ederek, ortaya fiyat-performans açısından başarılı işler koymaktayız. Bu cam kapı modelinde ve diğer tüm ürünlerde %100 yerli üretim olan malzemeleri kullanmaktayız. Yerli alüminyum, yerli ray ve bağlantı ekipmanları kullanmamızın yanı sıra, ürünlerimizde kullanılan cam da Şişecam tarafından üretilen temperli camdır. Kapılarda kullanılan camın kalınlığı 8-100 mm’dir. Düz renklerde ya da boyalı olarak cam kapı imalatı yapılmaktadır.

Aydınlık ve Şık Bir Görünüm Sağlayan Cam Kapılar - Resim : 1

Raylı Cam Kapı

Menteşeli Cam Kapı

Modellerimiz arasında menteşeli cam kapı modelleri de bulunmaktadır ve bu kapılar hem son derece işlevli hem de şık bir görüntüyü ortaya çıkarabilir. Menteşeli modelin sürgülü modelden farkı isminden kolay şekilde anlaşılabilir. Bu modelde de en kaliteli ve yerli cam kullanılmaktadır. Fakat kapı raylı bir sistemde kaymamakta, evimizden alışık olduğumuz klasik kapılar gibi bir menteşe sistemi ile açılıp kapanmaktadır. Fakat bu durum haricinde, diğer cam kapı modellerinden bir farkı yoktur ve evinize yine oldukça şık bir görünüm sunmaktadır. Tamamen profesyonel, uzman personelden oluşan ekibimize güvenir ve onların fikirlerini dinlerseniz, şık ve işlevli bir cam kapıya evinizde ya da ofisinizde sahip olabilirsiniz.

Menteşeli Cam Kapı Modeli

Aydınlık ve Şık Bir Görünüm Sağlayan Cam Kapılar - Resim : 2

Cam Kapı Kullanımının Getirdiği Avantajlar

Cam kapı kullanımının getirdiği avantajlar da birçok kişinin ev veya ofisinde cam kapı tercih etmesine neden olmuştur. Cam kapı sadece şıklık anlamında değil, işlevsellik anlamında da birçok avantajı beraberinde getirmektedir.

İlk akla gelen avantaj tabii ki güneş ışığından daha fazla yararlanma olacaktır. Cam kapılar, güneş ışığını geçireceği için ortamın aydınlık olmasını sağlayacaktır. Bununla birlikte, Ferah Dizayn olarak kapılarımızda temperli cam kullandığımız için, dış darbelere karşı dayanıklı kapılar ortaya çıkar. Daha çok ışık alan kapılar, daha geniş bir görüş alanının ortaya çıkmasını da sağlayacaktır. Cam kapıları açmak aynı zamanda fiziksel olarak ahşap ya da çelik bir kapıyı açmaya göre daha kolay olacaktır. Eski model kapılara göre estetik görüntüleri vardır. Kurulumu da oldukça kolaydır.

Bu avantajların tamamına çok iyi bir ustalık, kaliteli malzeme ve uygun fiyatlar ile sahip olmak için firmamızla iletişime geçebilir, fiyatlara dair daha detaylı görüşmeler yapabilirsiniz.

Etiketler
Aydın