Niyazi Nefi Kara'dan adaylık açıklaması

Milletvekili aday listesinin dışında kalan CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara'dan açıklama.

Niyazi Nefi Kara'dan adaylık açıklaması

CHP'nin 24 Haziran'da seçime gireceği milletvekili aday listesinin dışında kalan Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara yazılı açıklama yaptı.

CHP'li Kara'nın açıklaması şöyle:

"Değerli Cumhuriyet Halk Partili Yol Arkadaşlarım, Antalyalı Hemşerilerim ve Değerli Basın Mensupları,

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi partimizin aldığı önseçim kararı ile birlikte yıllardır sürdürdüğüm Beyin Cerrahı Uzmanlığı görevimden ayrılıp ön seçim sonucunda partililerimizin takdiri ile birinci olarak 25. Dönem ve akabinde ülkemizde sağlıklı işlemeyen demokrasinin gereği tekrarlanan seçimde 26. Dönemde de onur ve gururla mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisinin Antalya Milletvekili olarak bugüne kadar görev yaptım.

Görev aldığım sürece Antalyalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm yurttaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bu süreçte yapamadıklarımız ya da yetişemediğimiz anlar olduysa partililerimizin ve halkımızın affına sığınıyorum.

Antalya’nın sahipsiz derelerine, talan edilen ormanlarına, yalnız bırakılan çiftçisine, unutulan turizm emekçisine hep sahip çıktık.

TBMM’de aldığımız görevlerle uluslararası alanda da ülkemizin menfaat ve çıkarlarını gözeterek Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş bir demokrasiye sahip olması ve uluslararası toplumda hak ettiği yeri alması için de elimizden geleni yaptık.

Sizlerle çıktığımız yolun TBMM kısmı parti yönetiminin takdiri ile son bulmakta ancak mücadelemize kaldığımız yerden birlikte devam edeceğiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yörüklerin Toroslar’da yaktığı ateşe bakın’ şiarını tüm yurt genelinde görünür kılacak azim ve kararlılıkla demokrasiye olan inancımızla halkımız için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bir fazla insanın yüzü gülsün diye çıktığım yolda çalışma arkadaşlarıma, partili ve partisiz bana her zaman yanımda olan vatandaşlarımıza ve desteklerini her daim gösteren aileme teşekkür ederim.

24 Haziran’da halkın iktidarı ve Sayın Muharrem İnce’nin ülkemizin ve demokrasimizin geleceği adına Cumhurbaşkanlığını kazanması için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Gri binaların kararlarına inat, sokağın sesini daha gür haykıracağız.
Halkın hakları için, her türlü eşitsizlik için, ülkemiz için ve en önemlisi geleceğimiz olan çocuklarımız için:

BU DAHA BAŞLANGIÇ MÜCADELEYE DEVAM!
Saygılarımla.
Dr. Niyazi Nefi Kara
CHP Antalya Milletvekili"

Etiketler
Antalya Milletvekili