CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener adaylığıyla ilgili kararını açıkladı

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, 16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak CHP Ankara İl Başkanlığı seçiminde aday olup olmayacağı ile ilgili net bir açıklama yaptı.

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener adaylığıyla ilgili kararını açıkladı

GERÇEK GÜNDEM - CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, 16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak CHP Ankara İl Başkanlığı seçiminde aday olmayacağını duyurdu.

Rıfkı Güvener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası yaptığı açıklamada "İl başkanlığı görevimi, 16 Şubat itibariyle tamamlayıp, yeniden aday olmayacağımı ilettim" dedi.

Rıfkı Güvener'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Sayın Genel Başkanımıza, ülkemizde kurulmasını istediğimiz demokrasinin bütün kurullarıyla işler hale gelebilmesinin önkoşulunun, öncelikle ülkeyi yönetmek iddiasındaki siyasal partilerin demokrasiyi içselleştirmesiyle mümkün olacağına olan inancımı bir kez daha belirterek, il başkanlığı görevimi, 16 Şubat itibariyle tamamlayıp, yeniden aday olmayacağımı ilettim.

Benim için en büyük makam, 25 yıllık AKP zihniyetine son vermiş olmanın haklı gururuna ve partili yol arkadaşlarımın gönüllerine girmiş olmanın onuruna sahip olmaktır.

Kamuoyunu saygılarımla duyururum.

Rıfkı Güvener

CHP Ankara İl Başkanı "

Etiketler
Ankara Seçim