Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’tan cezaevi turu

Buca Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili Erhan Kılıç, cezaevinin kaldırılması için siyasi partileri ziyaret etti.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’tan cezaevi turu

Buca Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Erhan Kılıç, ilçenin yıllardır çözülemeyen cezaevinin taşınması sorunu için çözüm sürecinin başlatılmasına yardımcı olan AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kılıç ayrıca mecliste temsil edilen siyasi partilerin ilçe başkanlıklarına da ziyaret düzenledi. Kılıç’ın Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) gitmemesi dikkat çekti.

Cezaevinin kaldırılmasına İYİ Parti ve AKP’den olumlu MHP’den ise olumsuz yönde bir yanıt gelmesinin Kılıç’ın bu hamlesinin altında yatan sebep olduğu belirtildi.

Ziyaret turunda Kılıç’ın yanında CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş yer aldı. İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun ve AKP Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ile ortak mesajlar verildiği aktarıldı.

Gün içindeki gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuran Kılıç, “Hizmetin siyaseti olmaz! Buca Cezaevi'ni siyaset üstü bir ortak akılla kaldırıp kentimize kazandırmak için yaptığımız çağrıya yanıt veren siyasi partilerimiz, İYİ Parti ve AKP Buca İlçe Başkanlarımızı, CHP Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş ile birlikte ziyaret ettik” dedi.

Etiketler
Cezaevi