Mansur Yavaş'ın bürokratından muhtarlara mesaj: 'Bize Bildirin'

ABB Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan'ın imzasıyla, Ankara'daki muhtarlar kısa mesaj atılarak ihtiyaç sahiplerinin belirlenip kendilerine bildirilmesi talep edildi.

Mansur Yavaş'ın bürokratından muhtarlara mesaj: 'Bize Bildirin'

Mansur Yavaş'ın Bürokratından Muhtarlara Mesaj: ''Bize Bildirin''

Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan'ın imzasıyla, Ankara'daki muhtarlar kısa mesaj(SMS) atılarak, sosyal yardımlar konusunda son dönemde bazı odaklar tarafından yapılan algı operasyonlarına karşı ihtiyaç sahiplerinin belirlenip kendilerine bildirilmesi talep edildi.

Kısa mesajda, "Kıymetli Muhtarlarımız, bir süredir Ankara Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili bazı odaklar tarafından, yoksullara yapılan yardımların kesileceğine dair algı operasyonu yapılmak istenmektedir. Algı operasyonu yapmak isteyen malum odaklar, birkaç gündür yandaş medya aracılığıyla yoksullara yapılan yardımların kesildiğine ilişkin haberleri işlemektedirler. Sizlerin de çok iyi bildiğiniz gibi Başkanımız Sn. Mansur Yavaş, sizlerle yaptığı toplantıların hepsinde, mahallenizdeki yoksulların Belediyemize bildirilmesini; bildirilmeyen yoksullardan sizlerin sorumlu olacağını belirtmişti. Bu vesileyle bir kez daha belirtiyoruz ki “komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Mansur Yavaş Başkanımızın bizlere talimatı da bu doğrultudadır. Bu inanç ve imanla sizlerden dedikodulara prim vermemenizi ve mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini titizlikle belirleyip bize bildirmenizi istirham ederim. Yüksel Arslan" ifadeleri kullanıldı.

Başkan Yavaş ilçe ziyaretlerinde muhtarlar uygulamasını tanıtmış; Ankara'daki muhtarların tüm sorunlarını bu uygulama ile doğrudan Özel Kalem Müdürü'ne ileteceğini ve sorunlar ile hemen ilgilenileceğini belirtmişti.

Etiketler
Ankara Mansur Yavaş