Şeyma Subaşı'nın son fotoğraflarında dikkat çeken detay!

Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla magazin dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarda Şeyma Subaşı'nın zayıflığı dikkat çekiyor.

Şeyma Subaşı'nın son fotoğraflarında dikkat çeken detay!

Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla magazin dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarda Şeyma Subaşı'nın zayıflığı dikkat çekiyor. 1990 doğumlu olan Şeyma Subaşı 174 cm. boyunda ve 50 kilo olduğu biliniyor.

Var mısın Yokmu sun? adlı yarışma programıyla tanıdığımız Şeyma Subaşı Aşkları ve evliliğiyle en çok konuşulan isimler arasındaydı. Milyonlarca takipçisi olan Subaşı Instagram paylaşımlarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Şeyma Subaşı'nın son fotoğraflarında dikkat çeken detay! - Resim : 1

Güzelliğiyle takipçilerinin övgülerini alan Subaşı son zamanlarda paylaştığı fotoraflarla eleştirilere maruz kalarak kilosuyla ilgili mesajlar alıyor. Şeyma Subaşı'nın fotoğraflarda kilo verdiği gözlerden kaçmazken takipçileri de bu yönde uyarılarda bulunuyor.

Şeyma Subaşı'nın son fotoğraflarında dikkat çeken detay! - Resim : 2

İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın kaç kilo olduğu Instagram'daki hayranları tarafından merak ediliyor.

Etiketler
Şeyma Subaşı